Texas Chainsaw'un öncesini anlatan "Leatherface", Ekim'de geliyor

Hürcan Köse 15.05.2017 - 13:09
Özledik seni koca oğlan!
Korku filmleri sektörünün kült serilerinden birisi olan Texas Chainsaw Massacre, bir kez daha sinema severleri kan banyosuna sokmaya geliyor. Yeni nesil Texas Chainsaw filmleri pek beğenilmese de Texas Chainsaw serisinin öncesini anlatacak olan yeni film Leatherface, korku hayranlarını gerçekten heyecanlandırıyor.

Direkt olarak yapımcı Christa Campbell'in Twitter üzerinden yaptığı açıklama sayesinde Leatherface'in çıkış aralığı sonunda belli oldu. Başlıkta da belirttiğimiz üzere yeni film Ekim ayı içerisinde çıkacak.

Texas Chainsaw'un öncesini anlatan "Leatherface", Ekim'de geliyor
Orijinal Texas Chainsaw'un öncesini anlatacak olan filmde ikonik katil Leatherface'in genç bir halini göreceğiz. Akıl hastanesinden kaçan genç Leatherface ve üç mahkum arkadaşı giderken yanlarına bir hemşireyi de alır ve onu cehennem gibi bir yolculuğa konuk eder. Yol boyunca, intikam isteyen bir kanun adamından da kaçmaya çalışan dörtlüden birisi akıllara sığmayacak trajediler ve kötülükler görecek, daha sonra aklını kaçırarak Leatherface ünvanını alan ikonik katile dönüşecektir.

Aslında 2006 yılında yine serinin öncesini anlatan bir film yayınlanmıştı. Texas Chainsaw Massacre: The Beggining bu nitelikle çıkmış olsa da tam olarak başlangıç hikayesini anlatmış sayılmazdı.

Leatherface filmi biraz riskli. Buna da değinmek gerekiyor. Bir anda böyle bir açıklama yapıp filmin Ekim'de çıkacağını söylemeleri, filmin uzun zamandır hazırda bekletildiğini ve rafta kurumakta olduğunu gösteriyor. Korku filmi yapımcılarının sırf para kazanmak adına böyle ufak filmler çekip hazırda beklettiğini biliyoruz. Leatherface de böyle ortalama yapımlardan birisi olabilir.

Texas Chainsaw'un öncesini anlatan "Leatherface", Ekim'de geliyor
Bir diğer risk ise Leatherface karakterinin gizemini kaybedebilecek olması. Karakterin bu kadar dikkat çekici ve etkileyici olmasının sebeplerinden birisi de bilinmeyen bir yerden gelmesi ve gizemli bir geçmişe sahip olması. Yeni film kafamızdaki gizemli Leatherface imajını bozabilir.

Filmin Ekim'de çıkacağını düşünürsek, çok büyük ihtimalle Cadılar Bayramı aralığına denk gelecek. Ne diyorsunuz? Sizce güzel olacak mı?
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 12:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.05.2017 02:26
Leatherface olayı gerçekten esinlenilmiştir bilmeyenler Ed Gein ismini Vikipedi'den araştırabilir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.05.2017 07:57
Ben şahsen 74 yapımı filmi biraz eski ve ilkel buluyorum.Dönemine göre muhakkak iyiydi ama ben 2000lerde izlemeye fırsat bulduğumdan yeniden çevirimi ve The Beginning'i daha çok beğendim..Orjinalinin öncesini anlatmak çok meşakkatli bir çalışma.Bu çıkış süresi az gibi.:/
Kalan Karakter: 300 Gönder
Texas Chainsaw'un öncesini anlatan "Leatherface", Ekim'de geliyor
İlginizi Çekebilir