Josh Brolin, Thanos'un MCU'ya Dönüş Sinyallerini Veriyor

Murat Olcan 6.02.2024 - 13:03
Marvel Sinematik Evreni'nin unutulmaz kötüsü Thanos, Josh Brolin'in açıklamalarına göre MCU'ya geri dönebilir.

Marvel Sinematik Evreni'nin (MCU) en etkileyici kötü karakterlerinden biri olan Thanos'un, aktör Josh Brolin'in açıklamalarına göre tekrar sahneye çıkabileceği konuşuluyor. Brolin, Thanos karakterinin MCU içindeki geleceğine dair ipuçları verdi.

Thanos Geri Mi Dönüyor?

ComicBook ile yapılan bir röportajda Brolin, "Bilirsiniz, onu geri getireceklerine dair duyumlar alıyorum," ifadelerini kullanarak Thanos'un Marvel evreninde yeniden yer alabileceğine dair spekülasyonları alevlendirdi. Thanos'un Marvel'daki varlığı, sadece canlı aksiyon filmleriyle sınırlı kalmayıp, "What If...?" serisinde de farklı versiyonlarıyla karşımıza çıkıyor.

Thanos Geri Mi Dönüyor? - 1

Thanos karakteri ilk olarak 2012 yılında "The Avengers" filmi ile Marvel Sinematik Evreni'ne adım attı. Damion Poitier'in canlandırdığı bu ilk görünümün ardından, Josh Brolin "Avengers: Age of Ultron", "Avengers: Infinity War", "Avengers: Endgame" ve "Guardians of the Galaxy" filmlerinde bu ikonik kötü karaktere hayat verdi. "Endgame"de yaşanan çarpıcı olaylar, Thanos'un hikayesinin sonunu getirir gibi görünse de, Brolin'in açıklamaları karakterin yeniden canlandırılma ihtimalini gündeme getiriyor.

İlginizi Çekebilir: Thanos: Marvel Evrenindeki Yükselişi ve Mirası

MCU'da Kötü Karakter Sorunu ve Thanos'un Potansiyel Rolü

MCU, şu anda Jonathan Majors'un Kang karakteriyle ilgili yaşanan ayrılık sonrası bir kötü karakter sorunuyla karşı karşıya. Thanos'un dönüşü, bu boşluğu doldurabilir ve Marvel Faz 5 ve 6 için yeni bir dinamik oluşturabilir. Brolin'in "Her gün yeni bir bilgi ediniyorsunuz" sözleri, MCU'nun sürekli değişen ve gelişen bir evren olduğunu hatırlatıyor.

Thanos Geri Mi Dönüyor? - 2

Josh Brolin'in Gelecek Projeleri

Brolin, yakında Denis Villeneuve'un "Dune 2"sinde Gurney Halleck karakteriyle izleyici karşısına çıkacak. "Dune 2", 1 Mart 2024'te sinemalarda olacak ve Brolin'in performansı merakla bekleniyor.

Thanos'un MCU'ya dönüşüyle ilgili henüz resmi bir doğrulama olmasa da, Josh Brolin'in açıklamaları Marvel hayranlarını heyecanlandırmaya yetiyor. Thanos'un evrene nasıl geri döneceği ve hangi hikayelerde yer alacağı büyük bir merak konusu.

Tabii tüm bu gelişmeler, aklımıza, daha önce de haberini yaptığımız "Marvel Sinematik Evreni: Yeniden Başlatma ve Sıfırlama Olacak mı?" sorusunu getiriyor.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2024 17:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.02.2024 02:47
Yine mi alternatif evren saçmalığı? Yine mi bilmem kaç milyonuncu alternatif evrenden bilmem kaç milyoncu ölen karakterin geri gelmesi tembelliği?? Bir karakteri öldürdüyseniz tadında bırakın, ortalık malı gibi dirilt öldür dirilt öldür bi anlamı kalmıyor. Yiyene afiyet olsun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.02.2024 21:59
Thanos Marvel'in en efsanevi karakteriydi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.02.2024 15:44
Normal bunlar, herkes ekmeğinin peşinde sonuçta.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.02.2024 15:32
MCU hegemonyası, The Avengers filmleri ile birlikte sona erdi. Bundan sonra çıkan filmler dandik ne yazıkki. DCU da beceremiyor ki, en son çıkan Aquaman çok kötü bir film.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.02.2024 13:41
Şu anda Marvel boşlukta gibi zaten. Yani Kang kötü tasarlanmış bir kötü karakter. Thanos gibi güç odaklı kötü karakterler daha güzel izleniyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Thanos, MCU'ya Geri Dönebilir
İlginizi Çekebilir