The Batman kadrosuna iki oyuncu daha katıldı

Ersin Kılıç 4.03.2020 - 17:40
Çekimleri devam eden ve Robert Pattinson'u Batman olarak izleyeceğimiz filmin kadrosuna iki oyuncunun daha katıldığı açıklandı.

Çekimleri devam eden ve ara ara kamera arkası görüntüleri sızdırılan The Batman filmi için iki oyuncu haberi daha geldi. Charlie ve Max Carver kardeşlerin The Batman filminin kadrosuna katıldığı açıklandı.

Charlie ve Max Carver, The Batman kadrosuna katıldı

Daha önce irili ufaklı bir çok projede yer alan Carver kardeşler, özellikle rol aldıkları Teen Wolf dizisi ile isimlerini duyurmuştu. Son olarak In the Cloud filminde boy gösteren ikilinin The Batman filminde hangi rolde yer alacakları ise henüz belli değil. Diğer oyuncu kadrosunun aksine bu ikilinin rolü şimdilik gizli tutuluyor. İki aktörün rolü ve filmle ilgili yeni bilgiler için "şimdilik diğer detayları gizli tutmamız gerekiyor" açıklamasında bulunulmuş.

Diğer taraftan oyuncuların ikiz olması bazı fikirleri de şimdiden ortaya çıkarmış durumda. Gelen haberlere göre Carver kardeşler Two-Face yardımcılarından Max ve Min karakterlerini canlandırabilir. Buradaki asıl nokta ise Two Face'in bu film için henüz duyurulmamış olması. 

The Batman kadrosuna iki oyuncu daha katıldı

Hikayeye yeni bir başlangıç yapacak olan The Batman filmi önümüzdeki yıl, tam tarih vermek gerekirse 25 Haziran 2021'de gösterime girecek. çekimleri son sürat devam eden ve Matt Reeves'in yönetmenlik koltuğunda oturduğu filmin ana kadrosu da daha önce açıklanmıştı. Filmin tam kadrosu şu şekilde;

Robert Pattinson -- Batman/Bruce Wayne
Zoe Kravitz -- Selina Kyle/Catwoman
Paul Dano -- Edward Nashton/Riddler
Jeffrey Wright -- James Gordon
John Turturro -- Carmine Falcone
Peter Sarsgaard -- Gil Colson
Jayme Lawson -- Bella Reál
Andy Serkis -- Alfred
Colin Farrell -- Oswald Cobblepot/Penguin

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 12:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.03.2020 00:48
Çöp yapım
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Batman kadrosuna iki oyuncu daha katıldı
İlginizi Çekebilir