The Boys 3.sezon fragmanı yayınlandı

Ersin Kılıç 17.05.2022 - 11:29
The Boys 3.sezon için geri sayım başladı. Dolu dizgin ilerlemeye devam eden süper kahraman temalı dizinin yeni sezon fragmanı yayınlandı.

Son yılların en farklı süper kahraman projelerinden biri olan The Boys, yeni sezonu ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. İşte yepyeni karakterleri de göreceğimiz The Boys 3.sezon fragmanı yayınlandı.

The Boys 3.sezon fragmanı aksiyon dolu sahnelere sahip

İlk sezonu büyük beğeni toplayan ve devam sezonunda da bu başarısını sürdürerek Amazon Prime video servisinin en çok konuşulan yapımlarından biri olan dizinin yeni fragmanı birçok sürpriz sahneyi de karşımıza çıkarıyor. Özellikle Butcher karakterinin bu sezon çok daha fazla aksiyona girebileceğini söyleyebiliriz. 

Diğer taraftan çizgi roman serisinin en büyük plot twist olaylarından birinin dizi versiyonunda olup olmayacağı ise merak ediliyor diyebiliriz. Dizinin fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

The Boys 3.sezon 3 Haziran'da başlıyor

3 Haziran'da başlayacak olan 3.sezon için önemli karakter haberleri daha önce gelmişti. Supernatural dizisinin yıldızı Jansen Ackles ve The Walking Dead dizisinde Andrea Harrison karakterine hayat veren Laurie Holden'ın diziye katıldığını öğrenmiştik.

Özellikle Jansen Ackles'ın canlandıracağı ve bir nevi Marvel'ın Kaptan Amerika'sına benzetebileceğimiz karakteri Soldier Boy, dizinin bu sezonunda oldukça önemli bir yere sahip olacak.

The Boys 3.sezon fragmanı yayınlandı

Garth Ennis ve Darick Robertson'un aynı adlı çizgi roman serisinden uyarlanan The Boys dizisini izlemediyseniz 3.sezon öncesinde kesinlikle tavsiye ediyoruz. Karl Urban'ın Butcher karakteri ile başrolde yer aldığı dizide Antony Star, Jack Quaid ve Erin Moriarty gibi isimler de yer alıyor. 

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 19:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.05.2022 16:16
2. sezon değil 3. sezon.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.05.2022 13:59
Ersin haberin sonuna doğru "2. sezon" demeye başlamışsın. Birde son paragrafın son cümlesinde video aşağıda demişsin, ama yukarda. :D

-------------------------------

Beynimi nerede bıraktım acaba yazarken :(
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Boys 3.sezon fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir