The Boys spin-off dizisi duyuruldu

Özgür Deveci 27.09.2020 - 14:59
Amazon, süper kahraman temalı The Boys dizisi için bir spin-off projesi üzerinde çalışıyor. Detaylar haberimizde!

Amazon, süper kahraman temalı The Boys dizisi için bir spin-off projesi üzerinde çalışıyor. Çalışmalar bir süredir devam ediyor. Ancak dizinin ikinci sezonunun yüksek izlenme sayılarına ulaşması, spin-off projesinin de hızlanmasına neden oldu.


The Boys'un baş yapımcısı Craig Rosenberg tarafından açıklanan spin-off dizisi, Amerika'da yalnızca genç süper kahramanlar için eğitim veren ve karanlık bir şirket olan Vought International tarafından yönetilen bir kolejde geçecek. Orijinal yapımda olduğu gibi, spin-off dizisininde fiziksel, cinsel ve ahlaki sınırlarını koyarken hormonal ve rekabetçi Supes'in yaşamlarını izleyen, kısmen kolej dizisi kısmen de Açlık Oyunları olarak tanımlanan bir TV-MA dizisi olması bekleniyor.

The Boys spin-off dizisi duyuruldu

The Boys spin-off dizisi duyuruldu

The Boys'un şu an için izlenme rakamlarını bilmiyoruz. Diğer yayın platformları gibi Amazon'da yapımları için ayrıntılı izlenme rakamlarını açıklamıyor. Ancak şirket, ikinci sezonun bir Amazon orijinal dizisi için şimdiye kadarki en çok izlenen küresel çıkışa sahip olduğunu ve ilk iki haftasında birinci sezonun izlenme oranını %89 oranında geride bıraktığını söylüyor. Amazon dizinin bölümlerini haftalık olarak yayınlıyor ve finali 9 Ekim'de yapılacak.

Yalnızca ABD'de izlenme sayılarını ölçen Nielsen'in SVOD İçerik Derecelendirme raporunda, The Boys'un ilk sezonunun yayınlandığı ilk 10 gün içinde bölüm başına ortalama 4,1 milyon izleyici olduğu belirtildi. Mevcut sezonun aksine, ilk sezonun tüm bölümleri aynı anda yayınlanmıştı.

Spin-off, Point Gray Pictures, Kripke Enterprises ve Original Film'le birlikte Amazon Studios ve Sony Pictures Television'dan geliyor. Sony'de genel bir anlaşmaya sahip olan Rosenberg, The Boys programcısı Eric Kripke'yle yönetici yapımcılığı üstlenecek. Point Grey adına Seth Rogen, Evan Goldberg ve James Weaver, Original Film'den Neal H. Moritz ve Pavun Shetty projede yer alacak. The Boys çizgi roman serisinin yaratıcıları Garth Ennis ve Darick Robertson da yönetici yapımcı olarak yeni seride yer alacak.

Spin-off dizisi Point Gray Pictures, Kripke Enterprises ve Original Film ile birlikte Amazon Studios ve Sony Pictures Television'dan geliyor. Sony ile anlaşması devam eden Rosenberg ve The Boys programcısı Eric Kripke baş yapımcı olacak. Point Grey'den Seth Rogen, Evan Goldberg, James Weaver ve Original Film'den Neal H. Moritz ve Pavun Shetty yapımda yer alacak. The Boys çizgi roman serisinin yaratıcıları Garth Ennis ve Darick Robertson, Ken Levin ve Jason Netter'da gibi yönetici yapımcı olarak spin-off dizisinde görev alacak.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 14:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.09.2020 10:57
Diziyi izleten tek şey sıradan insanların süper güçlülerle mücadele etmesi. Fakat diziye Batman gibi her süper kahramanın zayıf noktasını bilen bir adam lazım.
MK Okuru
MK Okuru 28.09.2020 12:20
Dizinin olayı sadece o değil.

Ayrıca dizide bahsettiginiz gibi bir adam var daha dikkatli izleyin.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.09.2020 16:37
Boys bi supernatural olmaz ama bi heros olabilir. 3. Sezonla biter dean bile kurtaramaz
MK Okuru
MK Okuru 28.09.2020 01:46
Kardeşim neyle neyi kıyaslıyorsun kafan mı güzel .

Ayrıca bu kaliteyle üçüncü sezonda bitirebilirler hiç problem değil supernatural gibi uzaktıkça bayacağına zamanında bitirsinler
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.09.2020 16:11
Ergenler olmasa daha iyi olurdu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Boys spin-off dizisi duyuruldu
İlginizi Çekebilir