The Council'in 2. bölümü olan Hide and Seek ne zaman yayınlanıyor

Nagihan Selin İnce 8.05.2018 - 12:45
Hide and Seek bölümü bu ay yayınlanacak

Yeni nesil oyunlarda sıklıkla karşımıza çıkan bölüm bölüm yayınlanarak oyuncular ile buluşan The Council ikinci bölümü mayıs ayında bekleyenler ile buluşacak.  Louis de Richet'ın hikayesine devam ederken birinci bölümde verilen kararların etkileri de tüm adada hakim gibi görünüyor. Oyun tanıtıldığında yapılan seçimlerin doğrudan hikayeye etki edeceği söylenmiş ve bu konuda da oldukça iddialı bir tutum sergilemişti oyun yapımcıları.

The Council ikinci bölümü mayıs ortasında yayınlanacak

15 Mayıs'da yayınlanacak olan ikinci bölümün adı Hide and Seek, ilk bölüm olan The Mad Ones ise 13 Mart'da yayınlanmıştı. İkinci bölüm için ilk ekran görüntülerinde, konağın keşfedilecek yeni alanlarının yanı sıra adada göreceğimiz yeni  karakterleri de görebilirsiniz. Kiminle yanacaksın? Kime güvenebilirsin? Sarah de Richet'i nasıl bulacaksın? Bu soruların cevabı The Council ikinci bölümü olan Hide and Seek'de vereceğiniz kararlar ile şekillenecek. 

The Council 2. bölümü, Hide and Seek ne zaman yayınlanacak?

The Council 2. bölümü, Hide and Seek ne zaman yayınlanacak?

Xbox One, Playstation 4 ve Steam'de 17 Mayıs tarihinde satışa çıkacak olan Hide and Seek tüm oyunu satın almış olan oyunculara iki günlük bir öncelik tanıyor ve 15 Mayıs tarihinde indirebilir olacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 09:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Council 2. bölümü, Hide and Seek ne zaman yayınlanacak?
İlginizi Çekebilir