The Council için yeni bir oynanış videosu daha yayınlandı

Ersin Kılıç 8.03.2018 - 10:04
Mart ayında çıkacak oyundan yeni video geldi

The Council geçtiğimiz aylarda duyurulmuş ve bu duyurusu ile birlikte bölümler halinde karşımıza çıkacağını da öğrenmiştik. Duyurulduğunda Şubat ayında çıkacağı söylenen oyunun ilk bölümü 1 aylık erteleme ile bu ay içerisinde karşımıza çıkacak. işte çıkış tarihi 13 Mart olan The Mad Ones isimli ilk bölüm için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı.

The Council'ün ilk bölümü bu ay çıkıyor

Big Bad Wolf tarafından yapılan oyunun dağıtım tarafını ise Focus Home Entertainment üstlenmiş durumda. Yaptığımız seçimlerin oyuna doğrudan etki edeceği ve gidişatı büyük ölçüde değiştireceği belirtilen oyunun duyurusunda yapım ekibi oldukça iddialı konuşmuş ve bu işleyişin olması gerektiği gibi olacağını da belirtmişti. Ayrıca oyunun gidişatında bazı seçimlerin oyuncuları zorlayacağı da bu konuda gelen bilgiler arasındaydı. 

1793 yılında başlayacak olan oyunda Louis de Richet isimli bir karakteri yöneteceğiz. Gizemli bir karakter olan Lord Mortimer'in özel daveti ile İngiltere kıyılarında bir adaya gidecek olan karakterimizi burada gizemli olaylar bekliyor olacak. Oyunda ayrıca eski Amerika başkanı George Washington ve Napoleon Bonaparte gibi karakterlerin de yer alacağı belirtilmiş. 


Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 9.05.2024 02:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.03.2018 18:18
Washington neden kızarmış ekmeğe benziyor?
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Council için yeni bir oynanış videosu daha yayınlandı
İlginizi Çekebilir