The Dark Pictures Anthology: Little Hope oynanış videosu yayınlandı

Alparslan Gürlek 30.06.2020 - 12:54
Supermassive Games tarafından geliştirilen, The Dark Pictures Anthology serisinin ikinci oyunu Little Hope için yeni bir oynanış videosu yayınlandı. Oyun bu yaz çıkıyor.

Supermassive Games'in geliştirdiği The Dark Pictures Anthology: Little Hope için yeni bir oynanış videosu yayınlandı. Man of Medan'ın peşinden gelen The Dark Pictures Anthology serisinin yeni oyunu Little Hope, güzel görünüyor.

The Dark Pictures Anthology: Little Hope için yeni oynanış videosu yayınlandı

The Dark Pictures Anthology: Little Hope, Supermassive'in seri için yaptığı ikinci oyun. Man of Medan ile yakaladıkları ivmeyi koruyup seriyi ilerletmeye devam eden ekipten yeni oyun için bir oynanış videosu geldi. Videoda eğer ruhların kol gezdiği bir ormanın içinden geçen asfalt bir yolda yürürken birden sis bastırırsa neler yapmamanız gerektiğinden bahsediliyor.

Oyunun başlangıcına yakın bir yerde başlayan bölümde yolun kenarında ritüellere ait işaretler bulmamızla işler geriliyor. Bu esnada yanımızdaki çok bilmiş ve gıcık, muhtemelen oyuna en önce veda edecek karakter de inatla bizim söylediklerimizi reddetmekte.

Little Hope, sessiz bir şekilde ilerleyip keşifler yaptığınız, diyalog ve ara sahneler arasında geçiş yapılan ve size karar verme şansı veren bir oyun. Bunu 7 dakikalık ilk oynanış videosunda da rahatlıkla görebilirsiniz. Korku temalı bir oyundan beklenecek bütün etkileşim var, fakat animasyonlar bana biraz yavan geldi.

Until Dawn ve Man of Medan gibi, sevimsiz korku unsurlarını Little Hope da barındırıyor. "Korkutucu bir şey olacak" ses efektleriyle size önceden haber verse de daima hazırlıksız yakalamayı başaran oyunlar gibi, Supermassive de oyuncusuna sinsice yaklaşmayı biliyor. Bu çok zor bir korkutma yöntemi olmayabilir fakat her zaman çalışır.

The Dark Pictures Anthology: Little Hope oynanış videosu yayınlandı

The Dark Pictures Anthology: Little Hope'u oynamak için serinin önceki oyununu oynamış olma gibi bir gereklilik yok. Serinin diğer oyunundan bağımsız olarak çıkacak oyunun hikâyesi de kendi içinde başlayıp bitiyor. Supermassive Games tarafından geliştirilen The Dark Pictures Anthology: Man of Medan'ın başarısından sonra kısa bir süre içinde gelmesini beklediğimiz Little Hope biraz daha uzun sürdü fakat geliyor. Supermassive'in The Dark Pictures Anthology serisi için geliştirdiği son oyun Little Hope, Nisan ayında duyurdukları gibi 2020 yaz ayları içinde aramızda olacak. Yazın da ortasına geldiğimize göre oyun için fazla beklememiz gerekmeyecek.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 09:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.06.2020 22:08
Valla Man of Maden tam anlamıyla ne olduğuna karar verememiş bir oyundu bence. Durağan, akmayan, sürüne sürüne bitirdiğim bir oyun oldu ne yazık ki. Halbuki aynı yapımcının Until Dawn çok iyiyken Man of Maden hayalkırıklığı...
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Dark Pictures Anthology: Little Hope oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir