The Day Before Çevrimdışı Modu Geliyor

Utku Biçer 28.12.2023 - 01:11
Mod yapımcıları sayesinde The Day Before çevrimdışı olarak oynanabilecek. Temel bir sunucu bağlantısı yerine yerel bir bağlantı kullanılacak.

Büyük hayal kırıklığı yaşatan The Day Before çevrimdışı moda kavuşuyor. The Day Before, aldığı geri dönüşlerle 2023’ün en büyük hayal kırıklığı yaratan oyunlardan birisiydi. Başlangıçta bir MMORPG olarak pazarlaması yapılan oyun, aslında yayın öncesi videolarına hiç benzemeyen bir Extraction Shooter olarak karşımıza çıktı. Steam’de erken erişime girdikten birkaç gün sonra da Fntasic oyunun kapılarını kapattı. Görünüşe bakılırsa, mod yapımcıları bunun için çevrimdışı bir modlama üzerinde çalışıyorlar.

Twitter/X’ten Luci0 ve fskartd şu anda Çevrimdışı Mod üzerine çalışmalara başlamış durumda. Temel olarak sunucu bağlantısının yerine yerel bir bağlantıya yönlendirilecek bir çatlak oluşturacaklar. Teorik olarak, bu oyuna girmenize ve oyunu oynamanıza imkân sunacak.

YouTube Kanalları The Day Before'un Çevrimdışı Modunu Bekliyor

YouTube Kanalları The Day Before'un Çevrimdışı Modunu Bekliyor

Hayranların bir çoğu The Day Before Çevrimdışı Mod kullanarak oynamayı talep ediyor. Kötü bir erken erişimle çıkış yaparak, sabırsızlıkla oyunu bekleyen birçok hayranını kaybetmiş olabilir. Fakat YouTube kanallarının büyük bir kısmı bu modu bekliyor. Beğenilsin veya beğenilmesin, oyun mutlaka kendisi için bir izleyici kitlesi yakalayacaktır. Dolayısıyla, Çevrimdışı Mod çıktığında YouTube’da iyinin dışında, kötü başlıklarla atılmış videolar görebileceğimiz de ortada. 

The Day Before böylesine başarısız bir çıkış yapmışken, Once Human ve Nakwon’a bir göz atmak isteyebilirsiniz. Nakwon: Last Paradise bir Extraction oyunu ve tam olarak The Day Before’un başarmayı hedeflediği bir türe sahip. Öte yandan Once Human; oyuncuların savaşabilecekleri, keşfedebilecekleri ve inşa edebilecekleri açık dünyada hayatta kalma oyunu olmayı vaat etmekte.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 09:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Day Before Çevrimdışı Modu Geliyor
İlginizi Çekebilir