The Day Before oynanış videosu ile yine şov yapıyor

Alparslan Gürlek 9.04.2021 - 21:06
The Day Before oynanış videosu yine farklı yönleriyle şov yapıyor, bir yandan da bize mekaniklerini detaylı olarak gösteriyor.

Teknik demo gibi görünen ve gerçek olmaktan uzak olacak kadar güzel olan The Day Before oynanış videosu ile yine karşımızda. IGN tarafından geçtiğimiz günlerde bir etkinlik ile duyurulacaktı ancak teknik sorunlardan ötürü söz konusu canlı yayın bir lo-fi hiphop yayınına dönüştürülmüştü. Bugün ise geçtiğimiz saatlerde oyuna dair yeni oynanış görüntüleri internette yerini aldı.

The Day Before oynanış videosu yine harika görünüyor

FNTASTIC tarafından geliştirilen ve yayıncılığını MYTONA'nın yaptığı The Day Before için yeni bir oynanış videosu yayınlandı. Bu sefer oyunun araç sürüş dinamiklerini de göstermişler ancak içerisinde bazı küçük hatalar da yakalamak mümkün. Fragmanı hemen alt taraftan izleyebilirsiniz. Şimdiden iyi seyirler!

Videonun girişinde oyun daha önce üçüncü şahıs nişancı mekanikleriyle şovunu yaptığı gibi, bu sefer de araç sürüş mekaniklerini konuşturuyor. Süspansiyonların ve yer deformasyonlarının oldukça iyi tasarlandığı gözümüze çarpıyor. İnsan gerçekten bunun oyun mu yoksa teknik bir demo mu olduğu konusunda şüpheye düşmeden edemiyor. Kendi türünde bazı şeyleri iyi yapan bütün oyunlardan birer iz taşıyan The Day Before oynanış videosu yine umut verici ancak bir yandan da tedirgin edici görünüyor.

The Day Before oynanış videosu

Videoda birkaç farklı mekana girildiğini göreceksiniz. Bunlardan ilki zombilerle çevrelenmiş bir benzin istasyonu ve bir diğeri ise çevresinde tarla olan kırsalda bir ev. Manzaraların harika göründüğünü söyleyebiliriz. Bununla birlikte çevrenin oyuncu ile etkileşimi de oldukça iyi tasarlanmış. Örnek vermek gerekirse tarlada yürürken etrafındaki ekinlerin yanlara doğru yaslanması, küçük ama atlanmaması gereken bir detay. Bu küçük detaylar bir bütün haline geldiğinde oyunun kalitesini oldukça artırıyor ancak The Day Before hala gerçek olamayacak kadar güzel. Eğer oyun hakkında ilk yayınlanan bilgilere sahip değilseniz, endişelenmeyin! Sakince buraya tıklayarak ilgili videomuzu izleyip detayları öğrenebilirsiniz.

Henüz oyun için belirli bir çıkış tarihi yok ancak fragmanın sonunda da görebileceğiniz gibi "Çok yakında" ibaresine yer vermişler. Peki sizler bu gerçek olamayacak kadar güzel oyun hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi hemen alt tarafta yer alan yorumlar kısmında paylaşmayı unutmayın.

Yorumlar 23
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 02:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.04.2021 23:06
görseller iyi fakat vuruş hissiyatı çok çok kötü
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.04.2021 21:16
Video da oynayan kimse oyunu daha kotu gosteriyor bir zombi oldurmek icin tum sarjoru harciyor boyle sacmalikmi olur
MK Okuru
MK Okuru 12.04.2021 09:25
Saçma olan zombinin bir şarjör mermi ile ölmesi. Adamın suçu ne.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.04.2021 00:19
pek keyifli durmuyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.04.2021 21:53
Oyunun grafikler güzel hatta araba kullanma GTA kadar iyi.Vuruş hissi gerçekçi değil daha iyi gerçekçi animasyonlar olmalıydı.Bir yerden tırmanıp atlarken zırt diye atlıyor,o ağırlık hissini görmek isterdim.Ve atlarken çıkan ses hep aynı.Sudan yada kuru yerden koşarken ayak sesi değişmiyor misal.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.04.2021 21:24
Vuruş hissi nedir biri bana tanımını yapabilir mi ? Yani bu kadar öznel bir konuyu subjektif olarak sınıflandırmanız saçma. Herkesin algısı aynı değil.
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Day Before oynanış videosu ile yine şov yapıyor
İlginizi Çekebilir