The Elder Scrolls Online, konsollara 2015'in ilk çeyreğinde gelecek

Emin Çıtak 5.12.2014 - 17:20
Adalet Sistemi ve Şampiyon Sistemi oyunu baştan aşağıya değiştirecek
Hatırlarsanız bu yaz çıkması planlanan The Elder Scrolls: Online'ın PlayStation 4 ve Xbox One versiyonları Zenimax tarafından ertelenmişti.

Firma konsol versiyonları için en stabil performansı sunmak için çok çalıştıklarını dile getirdi. 2015'in başında oyuncularla buluşması beklenen The Elder Scrolls: Online iki büyük oynanış yeniliğini de konsol çıkışıyla getirecek: Justice ve Champion.

Oyunun yönetmeni Matt Firor, "Bu iki sistem oyunu baştan tanımlayacak iki büyük içerik olacak. Oyuncularımız zaten genel olarak sunduğumuz yeniliklerden memnun. Konsollarla birlikte, daha önceden sözünü verdiğimiz bu iki sistemi de oyuna ekleyeceğiz.

The Elder Scrolls Online, konsollara 2015'in ilk çeyreğinde gelecek
Şampiyon Sistemi, oyunculara 50. seviye sonrası veteran seviyelerinde yeni Şampiyon perkleri ve bazı yeteneklerin değişmesi imkanını sunacak. Halen üzerinde çalışılan bu sistem güncellemeler ile birlikte oyuna oturtulacak.

Adalet Sistemi, orijinal serideki adalet sistemini (ki bunun sözünü bayağı önce vermişlerdi) The Elder Scrolls Online'a taşıyacak. Artık oyun içinde aranan bir suçlu olabileceksiniz ve başınızın üzerine ödül bile konabilecek. Özellikle oyun atmosferini bir üst noktaya taşıyacak Adalet Sistemi'nin oyuna eklenmesini gerçekten sabırsızlıkla bekliyoruz.

The Elder Scrolls: Online'nın PlayStation 4 ve Xbox One sürümleri 2015'in ilk çeyreğinde oyuncularla buluşacak. Ocak ayında ise bu sistemleri kapsayan Update 6 oyuncuların beğenisine sunulacak.
Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 21:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Elder Scrolls Online, konsollara 2015'in ilk çeyreğinde gelecek
İlginizi Çekebilir