The Elder Scrolls Online Necrom PC için çıktı

Ersin Kılıç 7.06.2023 - 14:03
Yeni bir sınıf, 30 saati aşan yeni içerik sunuyor ve oyuna keşfedilecek iki yeni bölge The Elder Scrolls Online Necrom PC için çıktı.

The Elder Scrolls Online yeni içerikler ile güncellenmeye devam ediyor. Oyuna desteğini hiç kesmeyen ve güncel tutmayı başaran Bethesda, The Elder Scrolls Online Necrom PC için çıktığını duyurdu. Necrom bölümü için yapılan açıklama ve detaylar şu şekilde;

The Elder Scrolls Online Necrom PC sürümü çıktı

ZeniMax Online Studios ve Bethesda Softworks, The Elder Scrolls Online destanının en yeni bölümü The Elder Scrolls Online: Necrom'u piyasaya sürdü. Bu yeni bölüm 30 saati aşan yeni içerik sunuyor ve oyuna keşfedilecek iki yeni bölge, üzerinde ustalaşacak yepyeni bir sınıf olan Arcanist ve ortaya çıkarmanız gereken, gerçekliğin kendisini tehdit eden şeytani bir komplo getiriyor. Necrom bölümü şimdi PC/Mac için çıktı ve 20 Haziran 2023'te Xbox One, Xbox Series S|X, PlayStation 4 ve PlayStation 5 için çıkacak. 

Necrom, Scribes of Fate DLC'si ile başlayan hikâyeyi devam ettiriyor ancak oyuncuların bu bölümün sunduğu tüm içerikleri deneyimlemek için önceki DLC'yi tamamlamış olmaları gerekmiyor.  

Telvanni Yarımadası ve Apocrypha 

House Telvanni'nin sinsi büyücülerine ve Necrom şehrine ev sahipliği yapan Telvanni Yarımadası'nın yükselen mantar ormanları Morrowind'in diğer bölgelerine gitmiş olanlara tanıdık gelebilir. Bu yeni bölge, oyuncuların keşfetmesi için yeni yan görevler, World Boss'lar, zindanlar ve daha fazlası dahil olmak üzere bir dizi eşsiz mücadele içeriyor. 

Necrom ayrıca oyuncuların Hermaeus Mora'nın kendi diyarı Apocrypha'yı keşfetmelerine de olanak tanıyor. Oblivion'un bu gizemli ve neredeyse sınırsız bilgi içeren bölümünde birçok ölümlü buradaki sonsuz kütüphanelerde gezinirken ruhlarını kaybetti. Ayrıca oyuncular Aprocypha'nın yepyeni bir bölümü olan Chroma Incognito'yu keşfedebilecekler. Bu yeni alan daha önce görülmüş hiçbir yere benzemiyor ve Apocrypha'nın geri kalanı gibi oyuncuların keşfedebileceği sayısız tehlike ve sır içeriyor. 

The Elder Scrolls Online Necrom PC için çıktı

Arcanist 

Necrom en çok talep edilen güncellemelerden biri olan yeni oynanabilir sınıf Arcanist'i getiriyor. 2019 yılında Elsweyr bölümüyle gelen Necromancer'dan bu yana ESO'ya eklenen ilk yeni sınıf olan Arcanist hasar vermek, gelen darbeleri karşılamak ve kendinizi veya müttefiklerinizi iyileştirmek için Apocrypha'nın yasak güçlerini kullanıyor.  

Yeni Mücadeleler, Yoldaşlar ve Daha Fazlası 

Necrom bölümü ayrıca yeni bir grup mücadelesi olan 12 oyunculu Trial Sanity's Edge'i ve yeni bir dünya etkinliği olan Bastion Nymic'i de içeriyor. Necrom ayrıca oyunculara iki yeni yoldaş getiriyor: Sharp-as-Night ve Azandar Al-Cybiades. Her iki yoldaş da bu yeni bölümde davanızda size eşlik edebilir, seviye atlayabilir ve eşyalar kuşanabilir. Her bir yoldaş kendi hikâyesini, savaş becerilerini ve kilidini açabileceğiniz görev zincirlerini beraberinde getirir.   

The Elder Scrolls Online: Necrom'un şimdi satın alınabilir dört sürümü mevcut:  

  • The Elder Scrolls Online Deluxe Collection: Necrom 
  • The Elder Scrolls Online Collection: Necrom 
  • The Elder Scrolls Online Deluxe Upgrade: Necrom 
  • The Elder Scrolls Online: Upgrade: Necrom 
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 04:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Elder Scrolls Online Necrom PC için çıktı
İlginizi Çekebilir