The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition çıktı

Ersin Kılıç 12.11.2021 - 11:55
The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition çıkışıyla birlikte Bethesda oyunun 10.yılını farklı etkinlikler ile kutluyor.

11.11.11 tarihinde çıkan The Elder Scrolls V: Skyrim'in Anniversary Edition sürümü çıktı. Bethesda oyun dünyasına iz bırakan bu oyunun 10.yılını ise hem oyun içi hem de farklı etkinlikler ile kutluyor. Firmanın yaptığı açıklama ve ilgili içerikler şu şekilde;

The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition çıktı

11 Kasım, The Elder Scrolls V: Skyrim'in çıkışının onuncu yılı. Bugün dünyanın dört bir yanındaki topluluğumuzla on yıldır biriken anılarımızı, şakaları ve destansı maceraları anarak kutlama yapacağız. Bu yıldönümünde aynı zamanda, Skyrim dünyasına dönen oyuncuları bekleyen yeni yolculukları ve deneyimleri sabırsızlıkla bekleyeceğiz.   

Kutlama, Skyrim Special Edition'a sahip veya alacak olanlar için devam edecek çünkü yeni görevler, eşyalar, Survival Mode (Hayatta Kalma Modu) ve balıkçılığın içinde bulunduğu, bugün erişebileceğiniz dört yeni eser vereceğiz! Son olarak, tüm yeni ve eski Creation Club içeriklerini içeren ve bugüne kadarki en geniş kapsamlı Skyrim sürümü olan The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition şimdi oynanabilir.  

The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition çıktı

Canlı Skyrim Konseri 

Londra Senfoni Orkestrası ve London Voices Korosu'nun tarihi Alexandra Palace Theatre'da Skyrim müziklerini icra edeceği, eşi benzeri olmayan bir müzik etkinliği gerçekleşti. Dün akşam saatlerinde Bethesda YouTube ve Twitch kanalında görkemli bir konsere yer verildi.

Skyrim SE'ye Sahip Olan Herkes İçin Ücretsiz İçerikler 

Oyuna Xbox Game Pass üzerinden erişim sağlayanlar da dahil, herhangi bir platformda halihazırda The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition sahibi olan ve ileride sahip olacak kullanıcılar şu dört Creation Club içeriğine ücretsiz erişim sağlayabilecek: Fishing (Balıkçılık), Rare Curios, Survival Mode (Hayatta Kalma Modu) ve Saints and Seducers ile yepyeni görevler. 

Saints & Seducers 

İlk olarak 2019'da yayınlanan bu eser, oyunculara (yan görevlerle tamamlanan) iki görevi birleştiren ilave bir hikâye sunuyor. Şu ana kadar tek bir eserde topladığımız en fazla içeriğe sahip olan Saints & Seducers ile yeni zırh setleri, silahlar, düşmanlar ve çok daha fazlası keşfetmeniz için sizleri bekliyor. 

Rare Curios 

Saints & Seducers'ın bir parçası olarak eklenen Rare Curios eseri, Tamriel'in her yerinden ithal edilmiş ilave ürünleri Skyrim'in Khajiit karavanlarına getiriyor. Paranız olduğu sürece bu tüccarlar size özel iksirler, oklar ve zehirler yapmak için gerekli malzemeler de dahil olmak üzere her türden faydalı ürünü sağlayabilir. 

Survival Mode (Hayatta Kalma Modu) 

Daha önce 2017'de yayınlanan Survival (Hayatta Kalma) Modu'nda Dragonborn'unuz hayatta kalmak için Skyrim'in kendi doğasına karşı savaş veriyor! Belalı haydutlar ve pusuya düşüren ejderhalara ek olarak oyuncular, açlık ve yorgunluk seviyelerine de dikkat etmek, soğuk iklimlerde de soğuktan donmamak için sıcak tutacak ekipmanlar giymek ve sığınak bulmak zorunda kalacaklar. Survival Mode, hem oyuna dönen hem de yeni oyuncular için yeni bir mücadele ve yeni bir deneyim sunuyor.  

Fishing (Balıkçılık) 

Skyrim'in yeni Fishing (Balıkçılık) modu eseri, bölgedeki pek çok su kaynağından 20'yi aşkın özgün su canlısını olta ile avlamanıza imkân tanıyor. Yakaladığınız avları ister pişirip yiyin ister ganimet olarak evinize asın ya da akvaryumunuzda besleyin. Balık tutma mekânlarının çoğu, bölgenin en nefes kesici ve en huzurlu yerlerindedir.  

Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 12:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.11.2021 11:02
ısıtıp ısıtıp sürmeyin şunları yeter gari
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.11.2021 17:44
lan gene mi kurucam bu oyunu yaw, yeter da.
çıktığından beri 3-4 ırkla 2000 saat oynadım, mağaralarda köşeleri ezberledim artık.
neyse, kurayım bari :D
JosefStone
JosefStone 13.11.2021 14:11
hahaha
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.11.2021 20:04
Ultrawide desteği yine gelmedi. Grafikleri de beğenmedim. Bana göre değişen bişey yok
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.11.2021 17:54
ANNİVERSARY DLC NE İŞE YARIYOR?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.11.2021 16:00
Bizde legendary edition var ona içerik çıkmamamış.. ama şunu unutmaın dünyayı yakarsa garipler yakar kardeş
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition çıktı
İlginizi Çekebilir