The Emperor's Own'u Steam'de ücretsiz denemek isteyebilirsiniz

Alparslan Gürlek 8.04.2021 - 11:07
Geliştirici Volga Studios, The Emperor's Own: Alpha Teaser ile oyunculara Steam'de ücretsiz olarak oyunun bir kısmını deneme şansı sunuyor.

The Emperor's Own, RPG elementleriyle desteklenen hikaye odaklı bir oyun. Geliştirici Volga Studios, RPG öğelerine sahip bu doğrusal olmayan anlatı odaklı maceradan bir kesiti oyuncuların zevkine sunuyor. Steam üzerinden ücretsiz olarak indirebileceğiniz oyunu toplamda 3 saat boyunca deneyimleyebileceksiniz.

The Emperor's Own: Alpha Teaser Steam'de ücretsiz

Oyun on dokuzuncu yüzyılın şafağında Rus İmparatorluğu'ndan esinlenen alternatif bir evrende geçen bir hikayeye ev sahipliği yapıyor. Oyuncular, İmparatorluk Gizli İstihbarat Subayı Cornet Alexander Obolenskii'nin, sınır bölgelerindeki gizemli ve doğaüstü olaylara dair söylentileri araştırmak üzere bir göreve gönderildiği rolünü üstleniyor.

The Emperor's Own'u Steam'de ücretsiz denemek isteyebilirsiniz

Volga Studios topluluk yöneticisi Roman Naberuskhin yayınlanan üç saatlik teaser için şunları söylüyor:

"The Emperor's Own'da hiçbir şeyi şekerle kaplamak istemiyoruz. Oyunumuzda herhangi bir fantastik unsur olmayacak; sadece insanlığın en iyi ve en kötü yönlerini sergileyen otantik bir çatışma olacak. Oyuncuların alfa tanıtımımızı denemelerini ve oyunumuzu tamamladıklarında kendilerini bekleyen derin ahlaki ikilemleri görmek için sabırsızlanıyoruz."

The Emperor's Own, oyuncunun kararları neticesinde dallanıp budaklanan doğrusal olmayan bir hikaye anlatımına sahip. Bu nedenle kararları verirken ince elenip sık dokunması, ahlaki ikilemlerde de dikkatli seçimler yapılması gerekiyor. Ayrıca oyun, ana hikayenin işleyişiyle oyuncunun gırtlağına yapışmak yerine içerisinde arkadaşlıklar, aile ve romantizm gibi hikayenin cümbüşü arasında bir solukluk boşluklar da bırakacak. Hikaye anlatımlarında bunun çok önemli bir konu olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle Volga Studios burada yapması gerekeni yaparak önemli bir adım atmış.

İlk kez 5 Kasım 2020'de piyasaya sürülen The Emperor's Own'u buraya tıklayarak Steam üzerinden ücretsiz şekilde indirebilirsiniz.

 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 01:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.04.2021 16:20
Yapan stüdyo boyundan büyük işe girişmiş gibi. Oyun böyle çıkarsa güzel notlar almayabilir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Emperor's Own'u Steam'de ücretsiz denemek isteyebilirsiniz
İlginizi Çekebilir