The Escapists, Epic Games Store'da ücretsiz verilecek

Ahmet Özçilingir 12.12.2019 - 10:24
Sevilen oyun bugün ücretsiz oluyor

The Epic Game Store ücretsiz oyun kampanyası devam ediyor Geçtiğimiz hafta Jotun: Valhalla Edition ücretsiz verilmişti. Bu hafta ise Epic Games Store sevilen strateji, hapishaneden kaçış oyunu The Escapist'i ücretsiz olarak verilecek. Oyun bugün gün içinde ücretsiz olarak oyun severlere sunulacak. The Escapist'i 12 Aralık 19 Aralık tarihleri arasında kütüphanenine ekleyebilirsiniz. 

The Escapists Epic Games Store'da ücretsiz verilecek


Mouldy Toof Studios'un geliştirdiği The Escapist 2015 yılında Steam'de yayınlanmıştı.

Platform

Plan yap. Gizlice ilerle. Başarıya ulaş.

Kendini tekrar hapiste buldun ve tek şansın, her ne yolla olursa olsun bir kaçış planlamak. Nasıl yapacağın sana kalmış! Neden bir hapishane isyanı çıkarmıyorsun? Ya da doğrudan hapishane duvarlarının altına bir tünel kazmıyorsun? Ya da bir gardiyan üniforması çalarak seni tutsak edenlerin arasına karışmıyorsun?

The Escapists, cesur özgürlük arayışınızda bir araya getirilecek çok sayıda eşyanın olduğu, eşsiz bir hapishane korumalı alan deneyimidir. Hapishanedeki yaşam, çiğnemek zorunda kalacağınız katı kurallarla sizi tüm dikkatinizi vermeye zorlayacak. Gardiyanlar kaçış girişimlerini durdurmak için oradalar; bu nedenle, yoklamalara katılarak, bir hapishane işinde çalışarak ve çalıntı malzemelerinizi gizleyerek şüpheli davranışlardan kaçınmanız gerekiyor.

Kaçmak en iyi yaptığınız şeydir ve yeteneklerinizi dünyanın dört bir yanındaki zorlu hapishanelerde kanıtlamanız gerekir.

Hemen bir Escapist olun!

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 09:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.12.2019 14:09
year 2019 bedava verdiği oyuna bak. hani steam i yokedecek ti bu adam bunlarla mı yok edecek? adam gibi AAA oyun versin bedavaya çakallar
MK Okuru
MK Okuru 19.06.2020 00:02
seni duydu epic bedava vermekten vazgeçti
MK Okuru
MK Okuru 13.12.2019 16:40
Oyun 40 lira
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Escapists, Epic Games Store'da ücretsiz verilecek
İlginizi Çekebilir