The Eternals üyeleri Thanos'a neden müdahale etmedi?

Ersin Kılıç 19.09.2021 - 14:07
The Eternals filminin Oscar ödüllü yönetmeni Chloé Zhao, grup üyelerinin neden Thanos ile olan büyük savaşa katılmadığı konusunda açıklama yaptı.

The Eternals filmi şu sıralar Marvel Sinematik Evreni tarafında en çok beklenen yapımlardan birisi haline geldi. Film ile ilgili geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapılmış ve filmin MCU geleceğine büyük oranda etki edeceği söylenmişti. Gerçekten de hem bu filmin hem de Spider-Man: No Way Home filminin gidişata nasıl etkiler bırakacağını da merak ediyoruz. Merak ettiğimiz bir diğer nokta ise MCU'da geçmiş dönem olayları yaşanırken The Eternals üyelerinin ne yaptığı.

The Eternals üyeleri Thanos'a neden müdahale etmedi?

Bu bağlamda akıllara gelen en büyük çaplı olay ise tabi ki Infinity War olayları. The Eternals'ın bu olayalra neden müdahale etmediği en çok merak edilen konu olsa da aslında hem fragmanlarda hem de yapılan açıklamalarda bununla ilgili bazı sebepler sıralanmıştı.

The Eternals üyeleri Thanos'a neden müdahale etmedi?

Filmin Oscar ödüllü yönetmeni Chloé Zhao ise katıldığı bir söyleşide konuya biraz daha açıklık getirmiş. Tüm bu soruların cevaplarının filmde tek tek açıklandığını belirten ünlü yönetmen sözlerine şu şekilde devam etmiş; "İzleyici filmi gördüğünde bunun nedenini anlayacaktır. Yalnızca nedenini değil, müdahale etmemenin onları ne kadar karmaşık hissettirdiğini de göreceksiniz. Tüm bunlar filmde yer alıyor. The Eternals üyelerine Deviant'lar dahil olmadığı sürece herhangi bir insan çatışmasına müdahale etmemeleri talimatı verildi. Durumun böyle olmasının önemli bir nedeni var. Bu talimat ilk Celestial Arishem'ın talimatıydı ve nedenine yer verdik."

Yorumlar 12
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 12:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.09.2021 01:02
Yorumlardan da belli ki kimse marvelsdan böyle bi açıklama veya tutarlılık beklemiyor. Kaldı ki esasen böyle düşündük denemeyecek kadar ünlüler artık. Ne açıklarsan açıkla herkes bilecek ki yeni uydurdun kalıbına
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.09.2021 12:23
Mantıksızlıklarla örülmüş hayali bir evrende mantık aramaya çalışmak. İzle geç kardeşim. Hayatta daha mühim ve gerçekçi konular var. Kafamızı onlara yoralım.
MK Okuru
MK Okuru 21.09.2021 18:21
Hiç bir hikayeyi gerçek dünya gerçekliğiyle karşılaştıran yok. Ancak her hikayenin kendi seviyesinde bir mantık çerçevesi vardır. Buna sadık kaldığın sürece bir hikaye anlatırsın.

Marvel'ın dizileri değil ama filmleri tamamen uçmuş gitmiş durumda. Efekt ve güç fantezisinden başka bir şey değil.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.09.2021 23:15
Fight club,matrix 1,Eyes wide shut gibi filmlere hasret kaldım bu Marvel sacmaliklari yuzunden.Sinemanin icine ettiler,bitsin artik su kahraman filmleri sacmaligi,biri beni geri 90 lara atsin ;)
MK Okuru
MK Okuru 21.09.2021 04:32
Bu ucrube yapımlar hasılat rekorları yaptıkça bunlardan kurtulmak zor.
MK Okuru
MK Okuru 20.09.2021 19:41
Katılıyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.09.2021 21:11
Totoları yemedi diyelim. Thanos oldukça zeki bir karakterdi ve arkasına Deviantları alıp daha büyük orduyla karşılarına çıkabilirdi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.09.2021 09:34
Marvel filmleri sinemada çok güzel izleniyor. Aynı şekilde yeni Avatar filminide beklemekteyim. Efekt sineması çok zevkli özellikle sinemada. Örnek Shang Chi ve halka efsanesi çok efsane solo kahraman filmi tavsiye ederim çok güzeldi. Aynı şekilde artık Marvel filmleri çok güzel ve izleniyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Eternals üyeleri Thanos'a neden müdahale etmedi?
İlginizi Çekebilir