The Falcon and the Winter Soldier fragmanı yayınlandı

Ersin Kılıç 8.02.2021 - 12:34
Disney+ yayın platformunun iddialı yapımlarından The Falcon and the Winter Soldier için yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı.

Marvel Sinematik Evreni'nin iki sevilen karakterini bir araya getirecek olan The Falcon and the Winter Soldier dizisi için yeni bir fragman daha yayınlandı. Disney+ yayın platformunda yayınlanacak olan dizinin bu fragmanı tıpkı Fast 9'da olduğu gibi en büyük spor organizasyonlarından biri olan Super Bowl finalinde yayınlandı.

The Falcon and the Winter Soldier dizisinden yeni fragman geldi

Daha önce yayınlanan fragmanlarda dizide yer alan birçok önemli karakteri görme şansına erişmiştik. Bu fragmanda ise cast edilen yeni yüzlerin de boy göstermeye başladığını görüyoruz. Daha önce Captain America: Winter Soldier ve Captain America: Civil War filmlerinde yer alan Sharon Carter karakteri bu fragmanda dizinin önemli karakterlerinden biri olacağını göstermiş. tabi Winter Soldier filminde küçük bir oyuncu tarafından canlandırılan karakterin Civil War filminde olduğu gibi Emily VanCamp tarafından canlandırıldığını görüyoruz.

Aksiyon yönünden oldukça doyurucu olacağa benzeyen dizinin bu fragmanında dikkat çeken en önemli detay ise Baron Helmut Zemo oluyor. Civil War kapışmasında oldukça önemli bir rol oynayan ve karakterleri birbirine düşürmeyi başaran Baron Zemo, daha önce açıklandığı gibi bu dizide de önemli bir role sahip olacak. Fragmandaki fark ise karakteri çizgi romanlarda olduğu gibi muhtemelen maskesi ile göreceğiz. Daniel Bruhl tarafından canlandırılan karakterin bu fragmanda elinde maskesini tuttuğunu net bir şekilde görüyoruz.

 Anthony Mackie'yi bir kez daha Sam Wilson (The Falcon) ve Sebastian Stan'ı bir kez daha Bucky Barnes (The Winter Soldier) rolleri ile izleyeceğimiz The Falcon and the Winter Soldier dizisi 19 Mart 2021'de Disney+'ta yayınlanacak. 

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 19:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.02.2021 18:56
winter soldier powergrade yemiş :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.02.2021 17:47
vay vay vay dizi değil ayrı film gibi olmuş resmen bakalım izleyip görücez ;D
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Falcon and the Winter Soldier fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir