The Flash filmi iptal edilebilir

Ersin Kılıç 12.08.2022 - 13:32
Yeni bir yapılanma geçiren Warner Bros, Ezra Miller'ın karıştığı olayları da göz önüne alarak The Flash filmi için farklı planlar düşünüyor.

The Flash filmi tam anlamıyla DC Sinematik Evreni'nin durumunu özetleyen bir hale büründü diyebiliriz. Uzun süren yapım aşaması, ertelenme haberleri, Warner Bros'un kararları ve hepsinden önemlisi başrol oyuncusu Ezra Miller'ın karıştığı skandallar ile filmin durumu iyice yılan hikayesine dönmüş durumda. Tüm bunların sonucunda Discovery birleşmesinden sonra Batgirl gibi filmlerin ipini çeken Warner Bros, The Flash filmini iptal edebilir.

Warner Bros, The Flash filmini iptal edebilir

Warner Bros'un özellikle Ezra Miller'ın karıştığı skandallar sonrasında oyuncu ile bir daha çalışmak istemediğine dair haberler zaten ortaya çıkmıştı. Hawaii'yi ufak bir Gotham'a çeviren ünlü oyuncunun adı taciz, kavga gibi olayların ardından son olarak hırsızlığa karışmıştı. Zaten mali olarak vergi yükünden kurtulmak için çekilen filmleri bile iptal eden Warner Bros, bu skandallar da ayyuka çıkınca iptal için düşünmeye başlamış. Hollywood Reporter sitesinin haberine göre firma The Flash filmi için üç farklı senaryo düşünüyor.

The Flash filmi iptal edilebilir

Düşünülen ilk plan aslında ünlü oyuncu üzerine. Filmin tanıtımlarında Ezra Miller'ı az sayıda basınla görüştürmeyi düşünen Warner Bros, izleyicilerin tepkisini çeken oyuncunun bir özür yayınlamasını ve profesyonel yardım almasını şart koşabilirmiş. Aksi durumda düşünülen ikinci senaryoda ise filmin gösterime girmesi fakat Ezra Miller'ın tamamen tanıtımlardan çıkarılması üzerine. Yani filmin başrol oyuncusunun röportaj, filmin gösterimleri de dahil olmak üzere birçok etkinlikten çıkarılması planlanıyor. Ayrıca filmin ardından firma Miller ile hiçbir projede yan yana gelmeyecek.

Düşünülen son senaryo ise The Flash filmini tamamen iptal etmek üzerine kurulu. Oyuncunun başrolde yer alması ve daha da önemlisi birden fazla karakter ile birçok sahnede yer alması yeniden çekim planını da imkansız bir duruma sokuyor. Kısacası Miller'ın her geçen gün yeni skandallara karışması durumunda 200 milyon dolar bütçeye sahip olan film iptal bile edilebilir.

Yorumlar 11
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 04:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.08.2022 08:49
Oyuncu değişikliği ile orijinal Flash Grunt Gustin gelmeli
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.08.2022 12:51
Benim fikrim, ortada bir emek varsa bunun heba edilmemesi. Suç kişiyi bağlar, eseri değil ki bu filmde binlerce kişinin emeği var. Onları da heba ediyorsunuz böyle iptal ederek.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.08.2022 11:55
yıl olmuş 2029197 halen dizi ve flimlerde gerçek aktor kullanıyoruz.teknoloji görsel efekler gelişti.neden bu zırtapozlara para kazandırıp birde dertlerine ortak oluyoruz? yap kardeşim görsel efek..sadece ses sanatçısı kullan.aynı şey black panter içinde geçerli.sen hastalığını niye gizliyorsun?
MK Okuru
MK Okuru 14.08.2022 12:49
Gerçekçi animasyon için yine gidip bu zırtapozlarla çalışman gerekiyor. Sen görsel efekti ne zannettin? Motion Capture olmadan bir sanatçı bir tarafını da yırtsa gerçekçi animasyon oluşturamaz, ki bunu 90 dakikalık bir film için yapacaksın hem de. Ve sadece bunlar o kaliteli yüz ifadelerini sunar.
MK Okuru
MK Okuru 13.08.2022 22:33
Maalesef motion capture her türlü daha ucuz şuanda bir tarafta aktörlerin animasyonlarını yakalayıp işlemek var diğer türlü böyle hareketleri tamamen kendin yakalamak var.Yanlış isem düzeltin tabii kide
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.08.2022 01:40
Edilsin zaten.Birde şöyle bir şey var :birden fazla karakter ile birçok sahnede yer alması yeniden çekim planını da imkansız bir duruma sokuyor lafı geçerli değil böyle birşey olamaz,büyük bir ihtimalle oyuncuyu değiştircekler artık bu karakteri kimse super hero diye kakalayamaz pazara
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.08.2022 22:31
Anasının yani adam bildiğin kibrin vücut bulmuş hali
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Flash filmi iptal edilebilir
İlginizi Çekebilir