Merak edilen The Flash ve Man of Steel 2 filmleri askıya alındı

Furkan Güler 3.12.2018 - 03:22
Hayranlar üzgün.

Son olarak Justice League ile sevenlerini kucaklayan DC tarafında radikal bir karar daha alındı. Daha öncesinde Batman'i canlandıran Ben Affleck'in karakteri bırakacağına dair ortaya çıkan dedikodulardan sonra yapımcılar The Flash ve Man of Steel 2 filmlerinin askıya alındığını duyurdu. Bu iki film yerine Supergirl, Batgirl ve hatta Zatanna filmlerine yönelecekleri tahmin edilen yapımcıların Batman'e çekilecek olan solo film hakkında bir açıklama yapmadı. Marvel tarafına göre momentum olarak biraz daha aşağı seviyede olan DC tarafı, ortaya koyduğu filmlerle de pek iyi yorumlar almamıştı.

Man of Steel 2 ve The Flash filmleri bir süre bekleyecek

Yine de Justice League filminde seyircilerin kalbini kazanan Ezra Miller'ın oynayacağı The Flash filminin neden askıya alındığı daha çok merak ediliyor. Sadece Wonder Woman filmi ile eleştirmenlerden geçer not alan DC yapımcıları için bundan sonra pek fazla risk almak istemiyor diyebiliriz.

Yine de sona geldiğimizde askıya alınan bu filmlerin asla çekilmeyeceğini de söylemek yanlış olur. Superman ve Flash hayranlarını üzen bu haberden sonra DC'nin planları dahilinde neler var merak ediyoruz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 20:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Flash ve Man of Steel 2 filmleri askıya alındı
İlginizi Çekebilir