The Last Campfire, bu yaz piyasaya çıkacak

Kağan Depboylu 18.03.2020 - 00:17
No Man’s Sky'ın geliştirici stüdyosu olan Hello Games’in yeni oyunu The Last Campfire, bu yaz dönemi içinde oyuncularla buluşacak.

2018’in Aralık ayında Video Game Awards’ta duyurulan, No Man’s Sky geliştiricilerinin yeni oyunu The Last Campfire, önümüzdeki yaz oyuncularla buluşacak. Geliştirme süreci bir süredir sessiz sedasız devam eden oyun, Hello Games’in No Man’s Sky’ın ardından piyasaya çıkaracağı ilk oyun olacak.

The Last Campfire, bu yaz döneminde piyasaya çıkacak

Oyuncuları oldukça duygusal bir yolculuğa çıkarmayı hedefleyen The Last Campfire’ın geliştirilmesinden yalnızca iki kişi sorumlu. Stüdyonun başındaki isim olan Sean Murray, oyunun stüdyodaki yaratıcılığı ve yeni sesleri teşvik ettiğini söylüyor. No Man’s Sky’a kıyasla oldukça küçük ölçekli bir oyun olan The Last Campfire, Murray’e göre Pixar’ın kısa filmlerine oldukça benziyor.

The Last Campfire, bu yaz piyasaya çıkacak

Video Game Awards’ta yayınlanan videoda, fantastik bir evrende, bulmacalarla dolu bir ortamda kalan bir karakteri yöneteceğimizi görmüştük. Oyundaki ana amacımız da bu tatlı karakterimizi kapana kısıldığı bu zorlu ortamdan kurtarıp, evine ulaştırmak olacak. Hakkında daha fazla detaya sahip olmadığımız The Last Campfire’ın bugün yayınlanan fragmanında ise, oyunun sahip olduğu mistik dünyaya ait yeni manzaraları görebiliyoruz. Oyunun sahip olduğu duygusal atmosfer, fragmanın başından sonuna kadar kendini hissettiriyor. Fragman, oynanışa dair henüz net bir fikir vermese de bulmaca mekaniklerini kısmen de olsa görebiliyoruz.

The Last Campfire’in Steam sayfası açılmış durumda. Steam sayfası, oyun hakkında çok bilgi içermese de oyunun genel yapısı itibariyle fikir veriyor. Oyunun Steam sayfasındaki tanımlayıcı ifadeler ise şu şekilde:

 “Karanlık ormanın ötesindeki diyarlara doğru yolculuğa çıkın ve önünüzdeki zorlukların üstesinden gelin.” “Kayıp halkla, tuhaf yaratıklarla ve gizemli harabelerle dolu, el değmemiş diyarı keşfe çıkın. Çıktığınız yolculukta umudu bulun, ona tutunun ve onunla Son Kamp Ateşini tutuşturun.”.

Sahip olduğu masalsı dünyasıyla, oldukça duygusal görünen atmosferi ve rengârenk dünyasıyla oldukça umut vadeden The Last Campfire, merakımızı cezbetmeyi başardı. The Last Campfire, 2020 yazında PC, PS4, Nintendo Switch ve Xbox One için raflardaki yerini alacak.Oyunun PS5'e veya Xbox Series X'e gelip gelmeyeceği konusunda ise henüz net bir bilgi paylaşılmış değil. No Man’s Sky’ı adeta küllerinden doğuran Hello Games, sizce The Last Campfire ile istediği başarıyı yakalayabilecek mi? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 10:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Last Campfire, bu yaz piyasaya çıkacak
İlginizi Çekebilir