The Last of Us Part 2 için uzun bir oynanış videosu yayınlandı

Ersin Kılıç 27.05.2020 - 22:55
Geçtiğimiz dakikalarda düzenlenen State of Play etkinliğinde The Last of Us Part 2 için uzun bir oynanış videosu yayınlandı ve yeni detaylar paylaşıldı.

Sony geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile yeni State of Play sunumunun The Last of Us: Part 2 özelinde olacağını duyurmuştu. İşte geçtiğimiz dakikalarda düzenlenen bu özel sunumda oyuncuların büyük bir merakla beklediği The Last of Us Part 2 için uzun bir oynanış videosu yayınlandı. 20 dakikadan daha uzun süren bu oynanış videosunda The Last of Us Part 2'ye dair birçok soru işareti de giderilmiş oldu.

The Last of Us Part 2 için uzun bir oynanış videosu yayınlandı

Sony'nin daha önce Ghost of Tsushima için yaptığı State of Play etkinliğinin bu sefer ki konuğu The Last of Us Part 2 oldu. Son olarak hikaye videosu ile karşımıza çıkan oyun, sızdırılan bazı videolar ile birlikte Spoiler tehlikesini de beraberinde getirmişti. Yayınlanan oynanış videosunda oyunun görsel gücü ve oynanış dinamikleri hakkında da birçok bilgiye erişmiş olduk. genel olarak baktığımızda ilk oyunun oynanış dinamikleri izinden gidilse de, The Last of Us Part 2 oyununda çok daha detaylı bir sistemin kullanıldığını görüyoruz. Craft sistemi dışında kullanılan silahlar ve tabi ki hem aksiyon hem de gizlilik dinamiklerine bu video içerisinde yer verilmiş.

Yayınlanan bu yeni videoya aşağıdan göz atabilirsiniz. Yeri gelmişken Spoiler konusu sebebiyle üyelerimizin keyif kaçırıcı bir mesaj görmemesi için The Last of Us Part II haberleri yoruma kapatılmıştır.

The Last of US Part 2 hakkında;

The Last of Us Part 2'de Ellie'nin önderliğinde yeni bir maceraya daha atılıyoruz. Dünyanın çok daha acımasız bir hale geldiği oyunda joel ile olan durumun gidişatının işlendiği gibi yeni karakterler de oyunun hikayesine eklenmiş olacaklar. 

Salgın tarafından mahvolmuş Amerika Birleşik Devletleri'nde yaptıkları tehlikeli yolculuktan beş yıl sonra Ellie ve Joel, Jackson, Wyoming'de kendilerine bir hayat kurdular. Enfekte canlılar ve hayatta kalan çaresiz insanların oluşturduğu tehditlere rağmen, hayatta kalan insanlardan oluşan ve gelişmekte olan bu toplumda yaşayarak nihayet huzurlu ve düzenli bir yaşama sahip olmayı başardılar.

Vahşi bir olay sebebiyle bu huzur bozulduğunda Ellie, adaleti yerine getirmek ve intikam almak için amansız bir maceraya atılıyor. Ellie tüm sorumluları teker teker avlarken, yaptıklarının fiziksel ve duygusal açıdan yıkıcı etkileriyle yüzleşmek zorunda kalıyor.

The Last of Us Part 2 için uzun bir oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir