The Last of Us: Part II çıkış fragmanı yayınlandı

Alparslan Gürlek 10.06.2020 - 17:46
PlayStation resmi YouTube hesabında The Last of Us: Part II için yeni bir lansman fragmanı yayınlandı. Oyunun çıkış tarihi ve ön siparişini içeren video haberimizde.

Oyuncuların heyecanla beklediği Naughty Dog tarafından geliştirilen PlayStation 4 oyunu The Last of Us: Part II lansman fragmanı yayınlandı. Oyuna dair sinematik kesitlerin ve çıkış tarihinin duyurulduğu video, PlayStation resmi YouTube hesabı üzerinden paylaşıldı.

The Last of Us: Part II lansman fragmanı yayınlandı

Oyunun çıkışına 9 gün kalmışken PlayStation resmi YouTube hesabı üzerinden, The Last of Us: Part II için lansman fragmanı yayınlandı. Video içeriğinde oyunun çıkış tarihi olan 19 Haziran 2020'ye ve oyunun ön siparişte alınabilir olduğuna yer verdiler. Video açıklamasına ise Ellie'nin hikayesi ile ilgili şu cümleleri eklediler.

"Ellie travmatik bir olaydan sonra intikam peşinde koşarken, eylemlerinin yıkıcı fiziksel ve duygusal yankılarıyla yüzleşmek zorundadır."

The Last of Us: Part II çıkış fragmanı yayınlandı

The Last of Us: Part II daha önce reklamda kullandığı müzikle gündeme gelmişti. Kullanılan müziğin daha önce kaydedilmiş uyarlamasından ilham alınarak yapıldığı fakat sanatçının isminin belirtilmediğinin haberleri üzerine şirket, sanatçıdan özür dilemişti.

Müziğin orijinalini seslendiren sanatçı Lotte Kestner, haberler üzerine açıklamasını yapmıştı.

Kestner:"Hey Neil Druckman ve Naughty Dog, Last of Us 2'nin son iki fragmanında kullandığınız True Faith uyarlamasının (Cover) 10 yıl önce seslendirdiğim benim versiyonumun olduğunun farkında mısınız? Kullandığınız coverda orijinal şarkıda yer almayan ve benim yazdığım kısımlar bulunuyor. Kalbim kırıldı" 

Sanatçının bu haklı tepkisinin ardından Neil Druckman özrünü ifade etmek için şöyle bir açıklamada bulunmuştu:

Druckman:"Elli'nin True Faith yorumu Lotte Kestner'ın cover versiyonundan ilham alınarak yapıldı. Yaşanan bir yanlış durum sonucu olması gerektiği gibi kendisinden bahsedilmedi. Derin özürlerimizi sunuyor ve bu durumun mümkün olan en kısa sürede düzeltileceğini belirtiyoruz. Umarız Kestner hak ettiği bu durumu kabul eder."

Druckman'dan gelen bu özrün ardından Lotte Kestner de bir açıklama yaptı. Bu sefer o hakkını arayan sinirli kadın gitmiş, yerine minnettar, sevimli bir insan gelmişti.

Kestner:"Bu parça inanılmaz bir projede yer aldığı için gurur duyuyorum. Neil, naughty Dog ve Sony'deki herkese teşekkür ederim."

Sanatçı ve ekip arasındaki olay da böylece tatlıya bağlanmıştı. Naughty Dog'un The Last of Us Part II'si, 19 Haziran 2020 tarihinde erişilebilir olacak. Dileyen oyuncular ön sipariş yaparak oyunu edinebilirler.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 20:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.06.2020 11:58
Yeryuzunun gelmis gecmis en iyi oyunu olacak. Pamuk eller cebeeeee. Xbox fanboylarida kudursun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.06.2020 20:17
bu değilde dl2'den hala bir ses gelişme yok 2020'de tek çıkmasını istediğim oyundur kendisi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.06.2020 19:59
Çizgi film grafiklerle oyun oynanmaz artık bu fiyatlara oyun tabiri kalkmalı ve real game gelmeli yani gerçek gameplay gün yüzüne çıkmalı ps5 ve series X bunu başaramadı ve bi sonraki nesili beklemeye başladık bile ps6 real life gameplay heyecanını biz grafik sevenlere yaşatır
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Last of Us: Part II çıkış fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir