The Last of Us Part II ve daha fazlası, PlayStation Now'a ekleniyor

Eren Eroğlu 6.10.2021 - 10:54
PlayStation Now Ekim 2021 oyunları resmi PlayStation sosyal medya hesapları tarafından açıklanmış bulunuyor. Bu ay yedi yeni oyun eklenecek.

An itibariyle PlayStation Now Ekim 2021 oyunları resmen belli olmuş bulunuyor. Resmî PlayStation sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşım ile, Sony'nin maalesef Türkiye'de hizmet vermemekte olan bulut tabanlı abonelik sistemi bu ay; The Last of Us Part II, Fallout 76, Amnesia: Collection, Desperados III, Final Fantasy VIII Remastered, Victor Vran: Overkill Edition ve Yet Another Zombie Defense HD dâhil olmak üzere, toplamda yedi yeni oyunu kütüphanesine ekliyor.

The Last of Us Part II ve daha fazlası, PlayStation Now'a ekleniyor

PlayStation Now'ın ekim ayı listesinde yer alan bu yapımlar, an itibariyle sistemin kütüphanesine dâhil olmuş durumda. Henüz ülkemizde bulunmayan bulut tabanlı abonelik sisteminin, sık sık Türkiye'ye de geleceği hakkında söylentiler çıkıyor olsa da, henüz herhangi bir resmî açıklama bulunmuyor. Eğer Merlin'in Kazanı'nı yurt dışından takip ediyor ve PlayStation Now kullanmayı düşünüyorsanız, PS Now'ın bulut tabanlı bir abonelik olduğunu ve en iyi performansı elde etmek için oldukça kaliteli bir internete sahip olmanız gerektiğini belirtmekte fayda var.

The Last of Us Part II ve daha fazlası, PlayStation Now'a ekleniyor

Ayrıca, verilmiş olan yedi oyunluk listenin en gözde oyunlarından bir tanesi olan The Last of Us Part II'nin 3 Ocak 2022'ye kadar sistemin kütüphanesinde kalacağını belirtelim. Geçtiğimiz ay (2021 Eylül) PlayStation Now; Final Fantasy VII, Final Fantasy VIII Remastered, Final Fantasy IX, Final Fantasy X/X-2 HD Remaster ve Final Fantasy XII The Zodiac Age oyunlarının ilerleyen zamanlarda kütüphaneye ekleneceğini açıklamış ve abonelerini Final Fantasy yağmuruna tutmuştu.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 10:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Last of Us Part II ve daha fazlası, PlayStation Now'a ekleniyor
İlginizi Çekebilir