1/2

The LEGO Movie

Ceyda Doğan 5.02.2014 - 14:26
Lego'lardan oluşan bir dünyaya hoşgeldiniz
LEGO denildiği zaman akla hayale sığmayan kocaman bir dünya ortaya çıkıyor. Star Wars'tan Yüzüklerin Efendisi'ne, Batman'den Superman'e; birçok karakteri bir arada görmek için sizleri The LEGO MOVIE'ye davet ediyorum.

The LEGO Movie
Birçoğumuzun normal bir hayatı var. Sabahları belli bir saatte kahvaltımızı yapıyoruz, günün önemli bir kısmını mesleğimize veya okulumuza harcıyoruz ve akşam ise hobilerimize veya hayat arkadaşımızla zaman geçiriyoruz.

5 Şubat tarihinde Warner Bros. Türkiye'nin Ortaköy Feriye Sineması'ndaki basın gösterimi sayesinde Lego dünyasının en ilginç kahramanlarından biriyle tanışma şansı yakaladık.

Filmimizin kahramanı Emmet, normal bir hayatı olan basit bir adam. Daha doğrusu Lego dünyasının basit adamlarından biri diyelim. Emmet bir gün kendisini hiç beklemediği bir maceranın içerisinde bulur. Sıradan devam eden hayatında, özel bir şeylerin olmasını isteyen Emmet, bir kahraman olmanın ne demek olduğunu öğrenmek için çok çalışacaktır ve tabii ki arada rol de yapacaktır. Bir efsaneye göre dünyayı kurtaracak olan özel bir Lego parçası, sadece özel kişi tarafından bulunacaktır. Farkında olmadan o özel kişi olmayı başaran Emmet, inşaat işçiliğinden, kötü adamı durdurmaya giden yolda adımlarını büyük atmak zorundadır. Bu yolda kendisine Çılgınstil (Wyldstyle), Batman, Prenses (Unikitty) ve Finn yardım edecektir.

The LEGO Movie
The LEGO Movie, 3D ve Türkçe dublajlı olarak 7 Şubat tarihinde vizyona girecek. Filmin Türkçe seslendirme kadrosu ise şu şekilde açıklandı;

Vitruvius:
Mazlum Kiper
Lord Başkan: Uğur Taşdemir
Emmet: Sercan Gidişoğlu
Çılgınstil: Burcu Başaran
Finn: Ali Aydoğdu
Kötü Polis: Hakan Vanlı
İyi Polis: Sinan Divrik
Prenses: Damla Babacan
Batman: Rıza Karaağaçlı
Superman: Umut Tabak
Benny: Arda Aydın
Yeşil Fener: Ömer Vatanartıran
Korsan Kaptan: Sait Seçkin
Gandalf / Dumbledore: Kaya Akarsu