Merakla beklenen The Lion King filminin setinden ilk fotoğraf

Furkan Güler 18.10.2018 - 10:28
Çocukluk hayallerimizle oynama Disney! Lütfen bu film kötü olmasın.

Geçtiğimiz dönemlerde eski animasyon serilerini film olarak tekrar uyarlayacağını duyuran Disney, hangi filmleri tekrar sevenlerinin önüne koyacağını belirtmişti. Little Mermaid, Aladdin, Mulan ve The Lion King'in filmlerini yapacak olan yetkililerden sonra filmde oynayacağı açıklayan Seth Rogen, filmin setinden ilk kareyi paylaştı. Hollywood'un komedi filmlerinde rol alan başarılı aktör, filmde Pumbaa karakterine bürünecek.

The Lion King setinden yeni fotoğraf geldi

The Lion King filminin setinden ilk fotoğraf geldi

Aynı zamanda şarkıcılık kariyeri de olan Donald Glover, Simba olurken, Billy Eichner ise Timon olacak. Yönetmen koltuğunda Jon Favreau'nun oturduğu The Lion King merakla bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde Alaaddin'in fragmanını yayınlayan Disney, olumlu geri dönüşler almıştı. Yeni nesil izleyicilerin kaçırdığı 90'lar animasyon serisini canlandırmak isteyen Disney, bakalım yeni nesil gençlerin dikkatini çekebilecek mi? Yeni serilere göre oldukça güzel hikayeler barındıran iki boyutlu Disney filmleri, hala eski halleriyle izlenmeye devam ediliyor.

Filmde Beyonce'nin de yer alacağı açıklanırken, Donald Glover film için oldukça heyecanlı olduğunu belirtti. The Lion King'i izlediğinde dördüncü sınıfta olduğunu söyleyen Glover, hikayeyle alakalı her şeyi bildiğinin altını çizdi.

Aladdin fragman

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 06:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Lion King filminin setinden ilk fotoğraf geldi
İlginizi Çekebilir