Merakla beklenen The Lion King filmine Thanos dokunuşu geldi

Furkan Güler 23.11.2018 - 15:48
Acımasız Titan'ın el atmadığı bir yer kaldı mı?

Disney yapımcılarının yeni bombası The Lion King filmine ait ilk fragman, geçtiğimiz saatlerde yayınlandı. Çoğunlukla olumlu eleştiriler alan fragman, eski The Lion King filminin yeniden yapımı olacak. Hollywood camiasında gördüğümüz ünlü isimlerle anlaşan Disney, eski The Lion King filmine göre yeni film daha gerçekçi bir halde beyaz perdeye uyarlayacak. Disney'in en ünlü markalarından bir tanesi olan The Lion King'in yeni haline adeta bu kez filmin hayranları dadandı diyebiliriz.

Thanos ve The Lion King bir arada

Avengers hayranı bir Twitter kullanıcısı, aynı şekilde Infinity War filmi sayesinde Disney'in en ünlü karakterlerinden bir tanesi olan Thanos'u, The Lion King filmine oldukça akıllı bir şekilde yerleştirdi. Filmin en ünlü sahnelerinden bir tanesi olan kısma Thanos'un, Gamora'yı öldürdüğü kısmı koyan BossLogic isimli Twitter kullanıcısının bu çalışması internette daha sonrasında ünlü oldu.

Gamora'yı, Ruh Taşı'nı almak için öldüren Thanos'un bu sahnesi, The Lion King filmine oldukça yakışmış. 2019 yılında vizyona girecek olan The Lion King ile birlikte Disney'in eski ve ünlü filmleri de seyirciyle buluşacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 06:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Lion King'e Thanos dokunuşu
İlginizi Çekebilir