The Lord of the Rings: Gollum çıkış tarihi ertelendi

Özgür Deveci 26.01.2021 - 23:29
Daedalic Entertainment tarafından geliştirilen ve yayınlanan aksiyon macera oyunu The Lord of the Rings: Gollum'un çıkış tarihi ertelendi.

Geliştirici ve yayıncı Daedalic, 2021'de çıkması planlanan The Lord of the Rings: Gollum'un çıkış tarihini 2022'ye erteledi. Türkçe altyazı desteğine sahip olan aksiyon macera oyunu The Lord of the Rings: Gollum, 2022 yılında PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC platformları için piyasaya çıkacak. Geliştirici ekip ayrıca, oyunun dağıtımı için Nacon ile anlaşma imzaladığını duyurdu. Yapılan açıklamaya göre bu ortaklık, Yüzüklerin Efendisi hayranlarının beklentilerinin karşılanması ve yeni nesil konsolların gücünden tam olarak yararlanılması için sağlandı.

Daedalic Entertainment, paylaştığı basın bülteninde gecikmenin nedenini açıklamadı. Ancak, oyunun Nacon ile birlikte yayınlayacağını belirtti. Gizlilik türündeki macera oyununda vereceğiniz kararlar ve oynayış şekliniz Gollum'un kişiliğini doğrudan etkileyecek. Gollum ve Sméagol'un oluşturduğu iki taraf arasındaki mücadelede Gollum'un karanlık tarafının mı kontrolü ele alacağını ya da bir zamanlar Sméagol olandan geriye bir umut ışığı kalıp kalmadığını seçmek sizin elinizde. Oyunun PlayStation 5 sürümü ise, konsolun ultra yüksek hızlı SSD'sinin yanı sıra dokunsal geri bildirimi ve uyarlanabilir tetikleyicileri ile DualSense kablosuz kontrolcüyü destekliyor.

The Lord of the Rings: Gollum çıkış tarihi ertelendi

The Lord of the Rings: Gollum, 2022'ye ertelendi

Kaybettiğini bir kez daha avuçlarının arasında tutma arzusuyla yanıp tutuşan atletik, çevik, sinsi ve kurnaz Gollum, Yüzüklerin Efendisi dünyasının büyüleyici karakterlerden biridir. Kimsenin hayal bile edemeyeceği şeyler görmüş, kimsenin bahsetmeye bile cüret edemeyeceği şeylerden sağ çıkmıştır. Bölünmüş kişiliğinden dolayı Gollum kadar vahşi ve hain olabilirken, Sméagol kadar da arkadaş canlısı ve temkinli olabilir. J.R.R. Tolkien'ın hikâyesinde ne kadar hayati rol oynasa da Gollum'un maceralarının çoğu henüz anlatılmadı. The Lord of the Rings: Gollum'da bu hikâyenin keyfine varacaksınız. Kara Kule'deki esaret yıllarından Mirkwood Elfleri'nin yanındaki zamana kadar her şeyi bulacaksın.

Oyunun Steam sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 1.05.2024 14:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.01.2021 00:27
Sanki 2D bir yapım geliyor gibi
MK Okuru
MK Okuru 27.01.2021 20:12
Merlin'in Kazanı okuru olunca sanırım tüm yapımlara karşı katı ön yargılı bir yapıya sahip olunuyor. :D
Her şeye anında bir beğenmeme, negatif eleştiriler vs.. :P (bunu ciddi bir şekilde farkettim ve sana patladım kusura bakma sevgili okur.)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.01.2021 15:16
FRODO SAM ARAGORN FALAN ÇIKAR MI O DA VAR
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.01.2021 11:44
Güzel
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Lord of the Rings: Gollum çıkış tarihi ertelendi
İlginizi Çekebilir