The Lord Of The Rings: Gollum Xbox Series X'e geliyor

Ahmet Özçilingir 8.01.2020 - 10:31
Kıymaetlimisssss

The Lord Of The Rings: Gollum oyunu ile ilgili elimizde çok fazla bilgi yok. Geçtiğimiz yıl Mart ayında duyurulan oyunun gizlilik öğeleri ve Gollum içereceğini biliyoruz. En son hüküm dağında bıraktığımız Gollum'u kontrol edeceğimiz oyunun 2021 yılında yayınlanacağı açıklanmıştı. Deadalic Entertainment'ın geliştirdiği The Lord Of The Rings: Gollum'un Xbox Series X'e geleceği kesinleşti.

The Lord Of The Rings: Gollum Xbox Series X'e geliyor

Geliştirici ekipten Kai Fiebig oyundaki Gollum'un filmlerde Gollum'u canlandıran Andy Serkis gibi görünmeyeceğini belirtti. Bu açıklamadan anlaşılacağı gibi oyunda daha farklı bir Gollum tasarımıyla karşılaşacağız. 

Alman geliştirici Deadalic Entertainment tarafından duyurulan oyunun, aksiyon macera ve gizlikil öğeleri barındıracağı açıklanmıştı. 2021 yılında yayınlanması planlanan The Lord Of The Rings: Gollum, PC'nin yanı sıra konsollar için de gelecek. Oyunun yeni nesil Xbox konsolu Xbox Series X'e geleceği kesinleşti. 

Deadalic Entertainment CEO'su ve kurucu ortağı Cary Fichtelmann hedeflerinin "hiper-gerçekçi" oyunlar yapmak olduğunu belirtmiş, The Lord Of The Rings: Gollum ile ilgili daha fazla bilgi paylaşılmasa da oldukça iddialı konuşmuştu. 


Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 16:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.01.2020 11:23
Böyle bir oyun vardı değilmi unutmuşum eğer oyunda sadece gollumla oynucaksak balon umarım yakın zamanda hakkında daha fazla detay görürüz
MK Okuru
MK Okuru 10.01.2020 22:45
Evet Gollum la oynayacaz. Adamlar zaten bunu ilk duyurduklarında söyledi. Gollum un hikayesini anlatıyor oyun. Nolucaktı başka
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.01.2020 12:40
E hralde filmlerdekine benzemesin bi zahmet. Film oyunu değil bu sonuçta. Romanlardaki Gollum a dayalı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Lord Of The Rings: Gollum Xbox Series X'e geliyor
İlginizi Çekebilir