The Mandalorian 2.sezon fragmanı yayınlandı

Ersin Kılıç 15.09.2020 - 17:31
Star Wars sosyal medya hesaplarından 2.sezonu 30 Ekim'de yayınlanacak olan The Mandalorian dizisinin fragmanı yayınlandı

The Mandalorian 2.sezon tarihinin geçtiğimiz günlerde 30 Ekim olarak açıklanmasından sonra dizinin 2.sezon fragmanı da yayınlandı. Disney daha önce yaptığı açıklamalarda merakla beklenen 2.sezonun bu yıl içerisinde yayınlanacağını zaten belirtmiş ve Ekim ayını işaret etmişti. Bugün ise Star Wars resmi sosyal medya hesapları üzerinden dizinin 2.sezon fragmanı yayınlandı.

The Mandalorian 2.sezonu 30 Ekim'de yayınlanacak

The Mandalorian dizisi bildiğiniz gibi Star Wars evreninde yan hikaye olarak karşımıza çıkmıştı ve yayınlanan ilk sezonunun ardından büyük bir beğeni toplamıştı. Disney'in abonelik üzerine kurulu olan Disney+ servisinin en önemli yapımlarından biri olan The Mandalorian 2.sezon fragmanına baktığımızda ilk sezonu artmayacağını görüyoruz. 

Dizi Mando'nun Baby Yoda'yı teslim edebileceği güvenilir bir yer araması üzerine kurulu olacak gibi duruyor. İlk sezonda Baby Yoda ile tanışmış ve Mando'nun onu bekleyen tehlikelere karşı durduğuna tanıklık etmiştik. Devam sezonunda da bu ikilinin akibetini görme şansına erişeceğiz. Fragman hem görsel açıdan hem de hikaye anlatımı konusunda dizinin ne kadar başarılı olacağını da gözler önüne sermiş. Fragmanın sonundaki Baby Yoda'nın hareketine ise ayrı bir güldüğümü itiraf etmem gerek. 2.sezon fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Disney patronu Robert Iger daha önce yaptığı açıklamada Star Wars evrenini daha da genişletmek istediklerini sözlerine eklemiş ve The Mandalorion 2.sezon sonrasında bu dizinin de yan hikayelerinin gelebileceğini ima etmişti. Dizinin 2.sezonunda Boba Fett gibi önemli karakterleri de görme lansına erişeceğiz. 

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 01:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.09.2020 01:37
This is the way! Ulan işinize gelince Star Wars evreni içinde manyak kurgu hazırlayabiliyorsunuz. Hiç lüzumu yoktu o lanet son 3 lemeye. Revenge Of the Sith de bitmeliydi Skywalker'ların hikayesi. Böyle kaliteli dizilerle devam edilmeliydi. Çok doluyum çok!
MK Okuru
MK Okuru 16.09.2020 12:33
Revenge of the sith hikayenin başlangıcı yalnız. Anakin in dart vader oluşunu görüyorduk o filmde. Ve çocukları o flmde doğuyodu. Klasik 4, 5 ve 6 yı tamamlayan filmdi o. Ha şunu desen daha iyi. 6.filmde bitmesi lazımdı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.09.2020 03:52
baby yoda çok tatlı ya :D tokatlayasım geliyor :D:D:D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.09.2020 21:11
şu dizi ilk 3 filmi hariç diğer tüm filmlerden kat ve kat daha iyi
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Mandalorian 2.sezon fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir