The Mandalorian 2.sezon için yeni bir fragman yayınlandı

Ersin Kılıç 14.10.2020 - 14:11
En sevilen Star Wars projelerinden biri haline gelen The Mandalorian 2.sezonu için yeni bir fragman daha yayınlandı.

The Mandalorian dizisinden yeni bir fragman daha geldi. İlk sezonu ile şüphesiz en sevilen Star Wars projelerinden biri olmayı başaran dizinin2.sezon tarihini geçtiğimiz günlerde 30 Ekim olarak açıklanmıştı. Geçtiğimiz ay yayınlanan ilk tanıtım fragmanından sonra bugün yeni bir video daha geldi.

The Mandalorian 2.sezonu 30 Ekim'de yayınlanacak

Dizinin bu yeni fragmanı ilk sezondan bazı görüntüler ile başlıyor. Mando ve Baby Yoda'nın ilk karşılaştıkları sahne dışında Moff Gideon'un gemi enkazından çıktığı sahneyi bir kez daha görüyoruz. Breaking Bad, Better Call Saul Labirent gibi film serilerinden de hatırlayacağımız Giancarlo Esposito, The Mandalorian 2.sezonunda ışın kılıcı kapışmalarının olacağını açıkladı. Dizide Moff Gideon karakterini canlandıran Esposito, 2.sezonda büyük bir mücadele olacağını belirterek ışın kılıcı ile ilgili şu sözleri sarf etmiş; "Dizinin 2.sezonunda büyük, epic bir ışın kılıcı mücadelesi var. İlk sezonda ışın kılıcı ile onurlandırılan tek karakter olduğumu belirtmeliyim. Bu gerçekten harika hissettiriyor."

Bunun dışında hikayenin merkezinde yine Baby Yoda olacak gibi duruyor. Disney+ servisinin en önemli yapımlarından biri olan The Mandalorian 2.sezon fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 06:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Mandalorian 2.sezon için yeni bir fragman yayınlandı
İlginizi Çekebilir