The Medium için 14 dakikalık oynanış videosu yayınlandı

Ersin Kılıç 6.01.2021 - 10:26
Farklı gerçeklikler üzerine odaklanan ve kamera açısı, dinamikleri ile dikkat çeken The Medium için uzun bir oynanış videosu geldi.

Bir süredir yapım aşamasında olan ve son olarak erteleme haberi ile karşımıza çıkan The Medium için uzun bir oynanış videosu yayınlandı. En son Blair Witch projesi ile karşımıza çıkan Bloober Team ekibi, The Medium için 14 dakikayı aşan bir oynanış videosu yayınladı. 

Gerilim ve korku türündeki The Medium, 28 Ocak'ta çıkacak

The Medium iki farklı gerçeklik üzerine kurulu olan bir yapım. Bu durum hem oynanış dinamiklerine hem de hikaye öğelerine fazlasıyla yansıtılmış. Yani boyutlar arası dolaşacağımız ve iki dünya üzerine kurulu olan bir hikayesi var. Bu iki dünya sistemi aynı zamanda oynanışın ana merkezine de oturtulmuş. Oyunun belli anlarında iki farklı dünyada da bazı bulmacaları çözüp ilerlememiz gerekiyor. Zaten daha önce yayınlanan tanıtım videolarında bu işleyişin nasıl olacağına dair bazı noktalara değinilmişti. Yayınlanan bu yeni saf oynanış videosunda da aslında daha net bir şekilde bu dinamiği görme şansına erişiyoruz.

Yeni nesil korku oyunu olarak adlandırılan ve içerisinde psikolojik gerilim öğelerini de barındıran The Medium'da Marianne isimli bir karakterin hikayesine tanıklık edeceğiz. Bir medyum olan Marianne, bir çocuk cinayetine dair gördüğü görüler sonucunda olayın peşine düşecek. Cevapları bulmak için terk edilmiş bir otele giden karakterin hikayesinin anlatılacağı The Medium'da oldukça önemli bir isim de yer alıyor. Daha önce Silent Hill oyunlarının müziklerine de imza atan Akira Yamaoka, Arkadiusz Reikowski ile birlikte oyunun müziklerine de imza atacak. Yayınlanan yeni tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 9
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 18:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.01.2021 21:30
Silahsız, savunmasız anca kaçıp saklandığımız bir oyun daha. Sevemiyorum bu tarz oyunları.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.01.2021 18:10
Ve en güzeli gamepass la gelecek
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.01.2021 12:03
Neresi güzel bu oyunun ha , saklanmali kaçmali oyun neden iyi oluyor arkadaş bu nasil bi zevktir tm zevktirde arada bi silah al ateş et gizlice öldür bütçeden kisacam diye almayin da adam gibi silent hill türü oyunlar görelim boykotcu gamerler hadi bakalim cart curt oyunlara boykot koyunsana haaaaaa
MK Okuru
MK Okuru 6.01.2021 18:08
Tabi ya silent hill de saklanmıyoruz hiç haklısın. Silent hill oynamadığın yazdığın yorumdan çok iyi anlaşılıyor...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.01.2021 17:22
Kaç babam kaç nereye kadar keşke az da olsa birtakım silahlar gelseydi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.01.2021 15:44
Oyunların bütçelere göre sınıflandırıldığını unuttu heralde insanlar 2AA oyun olum bu o kadar belli ki, ayrıca bu oyun zaten büyük vaatlerde sunmuyor neyden ne bekleyeceğinizi öğrenin artık elmadan karpuz olmasını bekleyemezsin
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Medium için 14 dakikalık oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir