The Old Republic'e eşcinsel ilişki hala gelemedi...

Berkant Jeff Akarcan 3.01.2013 - 17:36
Bioware sözünü tutacak mı?
The Old Republic duyurulduktan sonra, 2011 yılının Eylül ayında Bioware, eşcinsel ilişkiyi oyun çıktıktan sonra ekleyeceklerini açıklamıştı.

The Old Republic'e eşcinsel ilişki hala gelemedi...
Yıl oldu 2013, oyunda hala eşcinsel ilişki gelmiş değil. E doğal olarak da bu beklentiye sahip olan oyuncular, forumlarda BioWare'i sıkıştırıyor. Sözünü tutmayan BioWare'e karşı bir imza kampanyası da düzenleyen oyunculara sonunda BioWare'den bir cevap geldi. Oyunun yapımcılarından Jeff Hickman, konuya şöyle cevap verdi:

Öncelikle bunu oyuna eklememiz bu kadar uzun sürdüğü için özür dilerim. Eşcinsel ilişki sözünü verdiğimizin ve bir çoğunuzun bunun bir companion karakter ile olacağını düşündüğünüzün farkındayım. Malesef, bu tahminlerimizden de uzun sürecek ve oyunu Free-to-Play'e uygun hale getirmek için yapacağımız geliştirmelere yoğunlaştığımız için bu özelliği ertelemek zorunda kaldık. Daha önce de dediğimiz gibi, eşcinsel ilişkilere izin vermek çok desteklediğimiz bir şey.

İkinci olarak, bugün Makeb'deki bazı NPC'lere eşcinsel ilişki desteği ekliyoruz ve ileride bu seçenekleri de artıracağız. Detaylar gelecek!

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 16:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Old Republic'e eşcinsel ilişki hala gelemedi...
İlginizi Çekebilir