The Rings of Power final bölümü çoktan planlanmış

Murathan Özlü 7.06.2022 - 17:48
İlk fragmanı ve oyuncu seçimleriyle büyük tepki çeken The Rings of Power final bölümü, showrunner John D. Payne'e göre çoktan planlanmış.

The Rings of Power final bölümü ve dizinin tüm sezonları (5 sezon) çoktan planlanmış durumda. Empire dergisine röportaj veren, dizinin showunnerlarından John D. Payne, dizinin tamamının bir plana oturtulduğunu ve The Rings of Power'ın bitiş karesini bile akıllarında canlandırabildiklerini ifade etmiş.

The Rings of Power final bölümü ve 5 sezonu çoktan planlanmış

İlk resmi fragmanıyla büyük tepki çeken ve yeni karakterlerini duyuran Rings of Power dizisi, Empire'ın haberine göre yakllaşık 50 saat uzunluğunda olacak. Bütün hikaye detayları ve sinematografisi (görüntü yönetmenliği) 5 seszonu kapsayacak şekilde önden planlanan dizinin ölçeği "devasa" olacak. 

" Dizinin ilk sezonunda yaşanacak bazı olaylar son sezona kadar bir mantığa oturmayacaklar." ifadelerini kullanan JD Payne sözlerine şöyle devam etmiş: " Dizinin son bölümünün son karesinin nasıl olacağını bile biliyoruz."

The Rings of Power final bölümü
Payne, yapım ekibinin, J.R.R. Tolkien'ın eserindeki bütünlüğe sadık kalıp, yazarın ek notları ve dipnotlarına kadar incelediklerini belirtmiş;
" Biz Tolkien'ın istediği işi yapıyoruz. verdiğimiz her kararın onun işine sadık olduğunu hissettiğimiz sürece doğru yolda olacağımızı biliyoruz."

Orta Dünya'nın İkinci Çağında geçecek ve Numenör Krallığı'nın zirve dönemini gösterecek olan Rings of Power dizisi 2 Eylül'de Amazon Prime'da gösterime girecek.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 18:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.06.2022 23:20
Nasıl sadık kalmışlar? Zenci elf var be. Aldıkları tepkilere karşılık önce "bu bizim yorumumuz" demişlerdi, şimdi de kıvırıyorlar. Saçmalık.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.06.2022 15:00
"Tolkien'ın istediği işi yapıyoruz" derken...seriyi toplasan kitaptaki kadın karakter diyalogları 10 sayfa etmez ama çektikleri dizinin kadınlar matinesinden hallice olması...Büyük kadın savaşçılar ve kadın cüce imparatorlar ki kitapta böyle birşey yok.Siyahi elfler ve hintli,siyahi hobbitler...ok
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.06.2022 11:06
İçimden bir ses, gözümüze sokula sokula tombiş siyahi elfcikler gösterecekler diyor. :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.06.2022 08:58
erken finali de şimdiden planlasalar güzel olur
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.06.2022 08:06
Son kare: Zenci gay cüce, Hint trans elf ve Asyalı obez hobbit el ele tutuşarak kötü zalim ırkçı faşist beyaz adamı sürgün ediyor. Ve böylece, Orta Dünyada "Çarpıkların Çağı" başlıyor...
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Rings of Power final bölümü çoktan planlanmış
İlginizi Çekebilir