The Sims 4 Infants güncellemesi çıktı

Ersin Kılıç 16.03.2023 - 15:00
The Sims 4 Infants güncellemesiyle beraber oyuncular, oyunda bir bebek evlat edinip onu diledikleri gibi yetiştirebilecekler.

Geçtiğimiz ay duyurulan Growing Together genişleme paketinin piyasaya sürülmesinden hemen önce baz oyun için büyük bir güncelleme yayınlandı. ¨Infants¨ adı verilen bu güncellemeyle beraber oyuncular, oyunda bir bebek (infant) evlat edinebilecek, yeni ¨etkileşim¨ türü Science Baby’yi deneyebilecek ve Create-a-Sim (CAS) özelliği sayesinde bebeklerini diledikleri gibi kişiselleştirebilecekler.

CAS ile oyuncular, infant’ları için oldukça geniş bir gardıroptan istedikleri kıyafetleri seçebilecek, onların saç stillerini değiştirebilecek ve en önemlisi, kişiliklerini etkileyecek özellikler atayabilecekler. Özelleştirmeler bunlarla sınırlı kalmayacak; Simmer’lar ayrıca, bebeklerinin geceleri rahat uyuyabilmesi için onlarca yeni mobilya ve malzeme ile hayallerindeki çocuk odasını tasarlayabilecekler.

The Sims 4 Infants güncellemesi çıktı

The Sims 4 Infants güncellemesi yayınlandı

Tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi bebekler; ihtiyaçlarını, duygularını ve hislerini ifade edebilme becerisini geliştirmeye başlayacak. Her yaştan aile üyesi, bebeğin kişisel gelişimine katkı sağlayabilecek; bakıcılar, Changing Station ve Infant Playmat aracılığıyla ona bakmanın ve onunla oynamanın yeni yollarını keşfedebilecek. Ev halkı bebekle ne kadar çok etkileşime girerse aralarındaki bağ o kadar güçlenecek ve bu, onun yaşamı boyunca sağlıklı ilişkiler kurma konusundaki yeterliliğini etkileyecek.

16 Mart'ta yayınlanacak Growing Together genişleme paketi ile oyuncular, paketin içerdiği özellikler sayesinde Infants’ın oynanış mekaniklerini daha detaylı şekilde deneyimleyebilecekler. Eklenti ile beraber oyuna -her Sim için üç adet olmak üzere- toplamda 18 adet keşfedilebilir Infant Quirks eklenecek ve bu, her bebeğin eşsiz olmasını sağlayacak.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 14:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.03.2023 16:23
İyi de bebek evlat edin me yok muydu zaten
MK Okuru
MK Okuru 21.03.2023 16:41
vardı ama bebekler eşya gibiydi
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2023 13:13
Son oyunda yoktu sanırım..
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Sims 4 Infants güncellemesi çıktı
İlginizi Çekebilir