The Suicide Squad filminin aksiyon dolu fragmanı yayınlandı

Ersin Kılıç 23.06.2021 - 00:44
James Gunn tarafından yönetilen ve kadrosunda birçok ünlü isme yer verilen The Suicide Squad filminin fragmanı geçtiğimiz dakikalarda yayınlandı

Pandemi sebebiyle gecikmeli olarak vizyona girecek filmlerden biri olan ve büyük bir merakla beklenen The Suicide Squad filminin aksiyon dolu yeni fragmanı geçtiğimiz dakikalarda yayınlandı. Bu fragmana baktığımızda daha önce gördüğümüz bazı görüntülerin yanı sıra birçok yeni görüntüye ve aksiyon sahnesine yer verildiğini de görüyoruz. 30 Temmuz'da gösterime girecek olan filmin Türkçe altyazılı fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

The Suicide Squad filminin fragmanı yayınlandı

Filmin konusu aslında büyük eleştiriler alan ilk filmde olduğu gibi İntihar Timi'nin toplanması ve görevlerini yerine getirmesi üzerine. Zaten fragmanın ilk dakikalarında Viola Davis tarafından canlandırılan Amanda Waller karakterinin Bloodsport'u ikna çabalarına tanıklık ediyoruz. Margot Robbie tarafından canlandırılan Harley Quinn'i bir kez daha izleyeceğimiz yapımda Bloodsport karakterini ise ünlü oyuncu Idris Elba canlandıracak. Ayrıca Sylvester Stallone'u da King Shark seslendirmesi ile filmde göreceğiz.

Tabi bu sefer senaryo dışında yönetmenlik koltuğunda James Gunn oturduğu için beklentilerin biraz daha yüksek olduğunu söylememiz gerekiyor. Guardians of the Galaxy filmleri ile büyük başarı yakalayan ünlü yönetmen aynı zamanda serinin üçüncü filminde de bu görevi üstlenecek. kendisi aynı zamanda bu filmin Spin-off projesi olarak duyurulan Peacemaker filminin de yönetmenliğini üstleniyor.

The Suicide Squad filminin aksiyon dolu fragmanı yayınlandı

James Gunn'ın yazıp yönetmenliğini yaptığı filmin oyuncu kadrosunda Margot Robbie, Idris Elba, Joel Kinnaman, John Cena, Viola Davis, Jai Courtney, Michael Rooker, Flula Borg, David Dastmalchian, Daniela Melchior, Steve Agee, Mayling Ng, Peter Capaldi, Alice Braga, Pete Davidson, Nathan Fillion, Sean Gunn, Storm Reid, Taika Waititi, Joaquín Cosío ve Juan Diego Botto gibi ünlü isimler yer alıyor. Filmin müzikleri ise Sunshine, 28 Days Later, 28 Weeks Later ve X-Men: Days of Future Past gibi filmlerden tanıdığımız İngiliz film bestecisi John Murphy'e ait.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 12:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.06.2021 00:03
Will Smith yok mu? Fena dibe vuracaklar. Filmi taşıyan adam nerede?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.06.2021 09:29
deadshot nerde abii
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Suicide Squad filminin aksiyon dolu fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir