The Surge'den perde arkası fragmanı

Furkan Sakoğlu 5.05.2017 - 09:18
Bu oyun oldukça ilgi çekici
Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen ve Dark Souls'a benzer zorluğu ve yapısı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Lords of the Fallen'ın yapımcıları, yeni bir oyun üzerinde çalıştıklarını duyurmuştu. The Surge adı verilen ve bilim-kurgu türünde piyasaya sunulacak olan yapım, 17 Mayıs'ta PC, PlayStation 4 ve Xbox One için hazırlanıyor. Focus Home Interactive tarafından dağıtımcılığı üstlenilecek yapım, "yenilikçi dövüş mekaniklerine sahip bir HardCore RPG" olarak tanımlanmıştı.

Bugün ise The Surge için yayımlanan yeni perde arkası fragmanda ise oyunun yapım aşamasından görüntüler ekrana yansıtılmış. Oyunun Mo-Cap çalışmalarından ve tasarım bölümlerinde de görüntüleri izlediğimiz yeni fragman, The Surge'ün üzerinde harcanan emeği de gözler önüne seriyor. Bizlerin de oldukça ilgisini çekmeyi başaran The Surge, bakalım beklentilerimizi karşılamayı başarabilecek mi.

İşte The Surge'ün perde arkası fragmanı:

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 02:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
oXelight
oXelight 6.05.2017 01:27
Yıllardır bossların özel atakalarından yuvarlanarak kaçardık. Şidmi eğilip zıplayabilecezzz yiihhhaaa. İnovasyon diye buna denir (!)
MK Okuru
MK Okuru 7.05.2017 16:58
İyi bir oyun yapmak için yenilik yapmak şart değil.
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Surge'den perde arkası fragmanı
İlginizi Çekebilir