The Wandering Earth filminin devamı geliyor

Özgür Deveci 2.12.2020 - 17:21
Liu Cixin'in aynı adlı kısa romanından uyarlanan bilim kurgu aksiyon filmi The Wandering Earth'ün devamı için hazırlıklar başladı.

Liu Cixin'in aynı adlı kısa romanından uyarlanan bilim kurgu aksiyon filmi The Wandering Earth'ün devamı için hazırlıklar başladı. Frant Gwo imzasını taşıyacak film, 2023 Çin Yeni Yılı'nda yayınlanacak. 2019 yılında gösterime giren ilk film, Çin başta olmak üzere dünya çapında büyük bir yankı uyandırmıştı. Öyle ki, Crazy Alien ve Pegasus gibi büyük rakipleri geride bırakarak, gişede zirveye oturmuştu. Beijing Culture tarafından yaklaşık 50 milyon dolarlık bir bütçeyle çekilen film, Çin'de 691 milyon dolar, Kuzey Amerika'da ise 6 milyon dolar hasılat elde ederek büyük bir başarıya imza attı ve Netflix tarafından satın alındı.

The Wandering Earth filminin devamı geliyor

The Wandering Earth 2 için hazırlıklar başladı

The Wandering Earth filminin yönetmeni Frant Gwo, konuyla ilgili "İki yıl boyunca ön prodüksiyon ve senaryo üzerinde çalıştıktan sonra, The Wandering Earth 2 için çekim planımızı başlatmaya karar verdik ve aynı zamanda çıkış tarihimizi de belirledik. Henüz filmin ismi duyuramamış olsak da, senaryo büyük ölçüde tamamlandı. Çok yakında prodüksiyon sürecine başlayacağız ve filme daha fazla yeni teknolojiler ekleyeceğiz." ifadelerinde bulundu. The Wandering Earth 2 için yayınlanan bir afiş, pek çok dilde defalarca yazılmış "Hoşçakal Güneş Sistemi" cümlesini içeriyor. Filmin yönetmeni Gwo posterde yer alan bu cümle için "Sağ taraftaki güneş, daha parlak bir dünyaya doğru ilerleyeceğimizi gösteriyor" dedi.

Gong Ge'er'in yapımcılığını üstlendiği devam filmi, Frant Gwo tarafından yönetilecek. Gong, ikinci film hakkındaki heyecanını "Bilim kurgu unsurlarıyla dolu yeni bir dünya yarattık ve izleyicilerin daha iyi senaryo eşliğinde daha fazla ayrıntı keşfetmesini dört gözle bekliyoruz." sözleriyle dile getirdi. Devam filmini destekleyen China Film Group şirketlerinin başkan yardımcısı Fu Ruoqing ise "Devam filmi çekmenin zorluğunun yükselen bir dalgayı tetikleyeceğini ve film endüstrisinin geneline fayda sağlayacak şekilde teknik standartları iyileştireceğini düşünüyorum. The Wandering Earth 2, filmlerin daha iyi olmasını sağlayacak şekilde standartlaştırma yollarını yeniden keşfedecek." açıklamalarında bulundu.

Son olarak siz bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz? Kimler The Wandering Earth filmini izledi? Yorumlarda bizimle paylaşın.

The Wandering Earth filminin devamı geliyor

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 21.05.2024 05:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.12.2020 10:36
Bilimle alakası olmayan Kurgu-Fantazi diyebiliriz. Bir filmdi. Dünyaya Roket takmak nedir ? Birde Warp icat edip ışınlarlar dünyayı...
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Wandering Earth filminin devamı geliyor
İlginizi Çekebilir