The Witcher 3'te 16 saatlik mo-cap seks verisi bulunuyor

Emin Çıtak 30.01.2015 - 00:39
İlk açıklama CD Projekt'ten geldi
Cinsellik ve seks sahneleri söz konusu olduğunda Witcher serisi bu yönde elini sıkı tutan bir yapım değil. Özellikle ikinci oyunun seks sahneleri uzun bir süre konuşulmuş, hatta bazı çevreler tarafından yerilmişti. Serinin final oyunu olması beklenen The Witcher 3: Wild Hunt’ta ise tam 16 saatlik Mo-cap  (Hareket Yakalama) seks sahnesi verisi bulunmakta.

The Guardian gazetesinin gündeme getirdiği bu olayla ilgili olarak, yapımcılardan baş tasarımcı Damien Monhier şöyle diyor:

“İnsanlar sebepsiz yere açılış sinematiğine bile seks sahnesi koyduğumuzu düşünüyorlar (Witcher 2’nin açılışını hatırlayın). Hayır, bu doğru değil. Biz karakterinizin yanındaki kadınla yakın bir zamanda birlikte olduğunu gösterebilmek için, bu yakınlaşmayı anlatabilmek için böyle bir sahne koyuyoruz. Ayrıca seks, iki insanın yakınlaşmasını anlatan en etkili ve hızlı yollardan biri.”

Aslında haklılar, cinsellik hem kitaplarında hem de oyunlarında The Witcher evrenini tamamlayan unsurlardan biri. Hatta bendenizin bu konu hakkında yazdığı şöyle bir yazı da bulunmaktadır.

İtiraz edilebilecek tek nokta ise yapımcıların bunu normal bir durum gibi lanse etmeleri. Aslına bakarsanız normal olması gerekiyor ama Geralt ile Triss’in Playboy kapaklarına konuk olmaları henüz unutulmuş değil.

The Witcher 3 elbette 16 saatlik seks sahnesi içermiyor ama yine de hikayenin, oyun evrenin önemli unsurlarından biri olacağını kolaylıkla tahmin edebiliyoruz.

The Witcher 3'te 16 saatlik mo-cap seks verisi bulunuyor
Yorumlar 32
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 15:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Witcher 3'te 16 saatlik mo-cap seks verisi bulunuyor
İlginizi Çekebilir