The Witcher dizisinin her sezonu bir kitabı konu alacak

Murathan Özlü 13.12.2021 - 17:54
Cuma günü Netflix'te yayınlanacak olan The Witcher dizisinin 7 sezonu, serinin 7 orijinal kitabının doğrudan uyarlamaları olacak.

The Witcher dizisinin her sezonu, serinin kitaplarından birini konu alacak. Dizinin yönetmeni Lauren Schmidt Hissrich,  dizinin 7 sezon olarak planlandığını ve her sezonun, kitapların bire bir uyarlanması (Triss Merigold, Phillippa Eilhart ve Fringillayı saymazsak tabi) olacağını ifade ediyor. Witcher dizisinin üçüncü sezonu  geçtiğimiz aylarda doğrulanmıştı.

The Witcher dizisi oyunların evrenine dokunmayı planlamıyor

Hissrich, dizinin tamamen kitaplara bağlı olacağını üstüne basa basa belirtmiş:

" Her sezona bir kitabı sığdırmayı amaçlıyoruz. Dizinin ilk sezonunda bazı kısa hikayeleri birleştirmiştik ve bazılarında tekrar ziyaret etmek isteyeceğimiz noktalar var. Çünkü 8 bölümde anlatılamayacak kadar güzel detaylar var.  Bu yüzden ikinci sezonun "A Grain of Truth" hikayesi ile açılmasını amaçladık ve dizi ilerledikçe geride bıraktıklarımıza gerektiği müddetçe geri döneceğiz."

he Witcher dizisi
Henry Cavill'de, dizi ilerledikçe kitaplara sadık kalınmasının en büyük isteği olduğunu söylüyor:

" Benim için Witcher kitapları büyük öneme sahip. Dizi ilerledikçe karakterler ve kitaplara olabildiğince sadık kalabilmemizi umuyorum. Çünkü ben "bozuk değilse tamir etme" bakış açısına sahibim ve bence kitapların hiçbir şekilde müdahaleye ihtiyaçları yok. Kitap içeriklerini düzgün yansıtmamız yeterli olacaktır." ifadeleriin kullandı.

The Witcher dizisinin ikinci sezonu 16 Aralık Cuma günü (bu cuma) Netflix'te yayınlanacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 21:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Witcher dizisinin her sezonu bir kitabı konu alacak
İlginizi Çekebilir