The Witcher Enhanced Edition'a gog üzerinden ücretsiz hale geldi

Ahmet Özçilingir 29.04.2018 - 22:36
The Witcher oynamayan kalmasın

Eğer hala oynamadıysanız, bu fırsatı kaçırmayın. Sevilen aksiyon rol yapma oyunu The Witcher: Enhanced Edition'a gog.com üzerinden ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz.

The Witcher: Enhanced Edition'ı gog.com üzerinden ücret ödemeden sahip olabilirsiniz

The Witcher serisini başlatan oyun, The Witcher: Enhanced Edition oyununa, ücretsiz olarak sahip olmak için yapmanız gereken tek şey; gog.com sitesinden Gwent oyununu satın almak. Satın almak derken, Gwent'i alırken de herhangi bir ücret ödemeniz gerekmiyor. Gwent oyununu aldıktan sonra, Subscribe and Claim yazan kısma tıklamak yeterli. 9.99 dolar değerindeki ilk witcher oyununa ücretsiz bir şekilde sahip olabilirsiniz. Daha sonra isterseniz abone olduğunuz Gwent haber akışından aboneliğinizi iptal edebilirsiniz. Hepsi bu. Artık Witcher efsanesini başlatan oyun ile, Rivialı Gerald ın heyecan dolu maceralarının tadını çıkartabilirsiniz. 

The Witcher 3: Wild Hunt'ın içinde bulunan, Gwent kart oyunu oldukça beğenilmiş, daha sonra oyundan ayrı bir şekilde çıkış yapmıştı. Aslında bu kampanya Gwent oyununu tanıtmak için yapılmış da denebilir. Seriyi oynamadıysanız bu fırsatı kaçırmayın.The Witcher ilk olarak 2007 yılında oyunseverler ile buluşmuştu.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 11:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2018 19:29
Zaten gwent sahibi olanlar alamıyor??
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Witcher Enhanced Edition'a ücretsiz sahip olmak ister misiniz
İlginizi Çekebilir