The Witcher: Kamera Arkası Netflix'te yayınlandı

Alparslan Gürlek 26.08.2020 - 19:47
The Witcher: Kamera Arkası adında yeni bir Netflix belgeseli yayınlandı. Witcher ikinci sezonu beklerken sette neler yaşandığına daha yakından bakın.

The Witcher dizisinin ikinci sezon çekimleri bildiğiniz gibi bu ayın başında başlamıştı. Setten birkaç görüntü de COVID-19 için alınan tedbirleri gösteriyordu. Henry Cavill'in dediğine göre ise haftada iki kez oyunculara koronavirüs testi yapılıyor. Çekimler sürerken Netflix'te yeni bir başlıkla "The Witcher: Kamera Arkası" yayınlandı. Dizinin setini ve çekilirken neler olduğunu merak ediyorsanız Netflix üzerinden izleyebilirsiniz.

The Witcher kamera arkası görüntüleri Netflix'te yayınlandı

Bu belgesel, sette kılıç dövüşlerinin detaylarına kadar inen, oyuncuların röportajlarının yer verildiği ve yorucu makyaj seanslarını konu alan yarım saatlik bir Netflix özel çekimi. Dizinin ikinci sezonu için takvimler biraz daha ileriyi işaret ediyor. Özleyen hayranlarına dizinin farklı boyutlarını görmek adına ve özellikle "Kılıç dövüşlerini nasıl çekiyorlar?" merak edenler için lezzetli bir yarım saat olacaktır.

Sevilen dizinin ikinci sezon çekimleri 5-6 Ağustos gibi aslında planlanan süreden daha önce başladı. Ancak ekipten gelen açıklamalar dizi için acele etmedikleri yönünde. Zaten ilk sezon yayınlandığında ikinci sezonun 2021 yılında geleceğini biliyorduk ancak COVID bunu ne kadar ileriye sürdü herhangi bir fikrimiz yok. Henry Cavill'in nefis Geralt oyunculuğunu biraz daha özleyeceğiz gibi görünüyor.

The Witcher: Kamera Arkası Netflix'te yayınlandı

Dizinin kastı için başta büyük eleştiriler gelse de toplamda oyunculuk ile bu handikap kapanmış gibi görünüyor. Öznel görüşümdür, ben de ekibi ilk gördüğümde "Böyle Fringilla Vigo mu olur be!" diyerek çokça kez isyan etmiştim. Hala Fringilla Vigo'nun olması gerektiği gibi göründüğünü düşünmüyorum ancak Anya Chalotra, Yennefer oyunculuğuyla bütün ön yargımı dağıtmaya yetti. Koyu bir Witcher hayranı olarak dizide aradığım dokuyu bulabildim.

Bu sırada şunu da belirtelim, bu Netflix için çekilen tek uyarlama değil, aynı zamanda The Witcher: Nightmare of the Wolf isimli bir animasyon dizisi de yolda. Bunun yanında The Witcher: Blood Origin de geliyor ve bu ikisi de Witcher dizisinin yapımcısı Lauren Hissrich imzasını taşıyor. Ne yazık ki ikisinin de çıkış tarihi henüz duyurulmadı. Tek bildiğimiz Blood Origin'in, Witcher dizisinin hikayesinin başladığı noktadan önceki zaman diliminde geçiyor olması.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 07:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.08.2020 01:39
Dizisi yerine animasyon dizisini yapsalar keşke en azından efektler güzel olur.
MK Okuru
MK Okuru 28.08.2020 17:36
Animasyon dizisi yapacaklar Netflix de sanırım 2021 de
MK Okuru
MK Okuru 28.08.2020 11:14
Sinema filmi de yaparlar mı acaba ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.08.2020 23:08
Ya kardeşim netflix şu gelecek dizilerin sezonlarını geç çıkartıp milleti diziden soğutuyonuz sonra niye dizi tutulmadi diye vizyondan kaldiriyonuz olmuyo ama.
MK Okuru
MK Okuru 27.08.2020 09:22
Pandemide ne yapsınlar ? Zekasız mısın ? Adamlar herkesi hasta mı etsinler ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Witcher: Kamera Arkası Netflix'te yayınlandı
İlginizi Çekebilir