The Witcher'ın Dördüncü Sezonu Yıldızlar Geçidi Gibi

Tunay Şahin 4.04.2024 - 17:20
The Witcher"ın dördüncü sezonu, Sharlto Copley, James Purefoy, Danny Woodburn ve Laurence Fishburne gibi yıldız isimlerin katılımıyla daha da zenginleşiyor.

The Witcher dizisinin dördüncü sezonu, izleyicileri yıldız dolu bir kadroyla karşılamaya hazırlanıyor. Popüler canlı aksiyon serisi, Henry Cavill'in Rivialı Geralt karakterine veda ederken, Liam Hemsworth'ün bu ikonik rolü devralacağını duyurmuştu. Ancak, Hemsworth dışında diziye katılan üç yeni oyuncu, dördüncü sezonun daha da heyecan verici olacağının sinyalini veriyor. Variety ile yapılan özel röportajda açıklanan bu oyuncular, dizinin 2025'te yapılacak dünya prömiyeri için beklentileri artırıyor.

The Witcher'a Dördüncü Sezonda Yeni Katılan Ünlü İsimler

Sharlto Copley, The Witcher'ın dördüncü sezonunda, kılıç ustası ve ödül avcısı Leo Bonhart karakterini canlandıracak. Copley gibi deneyimli bir aktörün, bu karmaşık karaktere hayat vermesi bekleniyor. James Purefoy ise Nilfgaardian casusu Stefan Skellen rolüyle dizinin hikayesine derinlik katacak. Otuz yılı aşkın deneyimiyle Purefoy, bu zorlu karakter için mükemmel bir seçim olarak öne çıkıyor. Danny Woodburn'ün Zoltan Chivay rolünde olması ise, hem oyun hem de dizi hayranları için sevindirici bir haber. Laurence Fishburne gibi bir usta aktörün de gizemli vampir Regis karakterini üstlenmesi, dördüncü sezonun oyuncu kadrosunun ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor.

The Witcher'a Dördüncü Sezonda Yeni Katılan Ünlü İsimler

Bu yeni yüzler, Ciri, Yennefer ve Jaskier rolleriyle geri dönen Freya Allan, Anya Chalotra ve Joey Batey gibi isimlerle birleşerek, The Witcher evrenini daha da zenginleştirecek. Dizinin dördüncü sezonunun ilk fragmanlarının nasıl olacağı ve yapımcıların Henry Cavill'in ardından Geralt karakteri ile nasıl ilerleyecekleri hepimiz için merak konusu.

Yorumlar 11
MK Okuru
MK Okuru 1.05.2024 17:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.04.2024 02:20
dizinin son sezonu genel olarak sıkıcıydı. Dizi çok fazla GOT'a benzemeye çalışıyor. Got dizisinde başrol odaklı bir dizi değil oysaki. Dizi Witchler'lar üzerine yapılmalı. Entrika, güç oyunları bu diziye olmaz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.04.2024 20:56
hepsini toplasan bir Henry riyiz etmiyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.04.2024 08:02
diziyi geri döndürmek için oyundaki geraltı bulmaları lazım. ama beyfendinin yennefer hanfendinin güzel koynundan çıkıp geleceğini sanmam. zaten ne kadar iksir çekip, mutasyonlarına güvense de bayaa bir yaş almıştır. göbekli geralt da acayip performans gösteremez.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.04.2024 19:44
Henry cavill olmadan olmaz Liam kim ya
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.04.2024 23:18
İzleyen var mı ki?
MK Okuru
MK Okuru 5.04.2024 18:34
Azaldı ama nasıl bir hal aldığını görmek için ilk birkaç bölümü izleyenler olacaktır. Aktör ve geri kalan kadro, oyunculuklarının zirvesine yakın performanslar sergilemeli.
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Witcher'ın Dördüncü Sezonu Yıldızlar Geçidi Gibi
İlginizi Çekebilir