Theralon, Gamescom'da oyuncularla tanıştı

Merlinin Kazanı 29.08.2012 - 11:48
Cry3Engine destekli bu Sandbox-MMO, Gamescom’un en büyük sürprizi!
Berlin menşeli geliştirici ve yayıncı İnfernum (Brick-Force) gamescom’da kendi geliştirdiği Sandbox-MMORPG projesi Theralon’u tanıttı. Facebook üzerinden tarayıcı da oynanabilir olacak fantazi oyun, CryEngine3 ile hazırlanıyor ve harika ışık ve ateş efektleri ile göz dolduruyor. Oyuncuların yarattıkları ortam ile içeriğe hakim olacağı fantazi dünyasında level ve quest sisteminin olmaması da katılımcılara büyük özgürlük sağlıyor!

Theralon, Gamescom'da oyuncularla tanıştı
Gamescom’a dek bir sır gibi saklanan bu proje, tanıtımı itibariyle basın mensuplarının ilgi odağı oldu ve alman medyası tarafından “Gamescom’un Sürprizi” ve “Yılın Oyunu” gibi ödüllere layık görüldü. Ne de olsa oyuncuların dünyalarını şekillendirebileceği gerçek bir Free-to-Play Sandbox-MMO şu günlerde çok sık rastlanan bir durum değil.

Birkaç ay gibi kısa bir sürede küçük bir ekip tarafından prototipi geliştirilen Project:Theralon’un tanıtımı ejderhasına binen bir kahraman ile başlıyor. Adeta He-Man ve Barbar Conan’dan fırlamış bir karakteri andıran kahramanımız istifini bozmadan, tek eli eğerde ejderhası ile göklerde süzülüyor. Evet ejderhalar! Binebileceğiniz, uçabileceğiniz ve hatta savaşabileceğiznizi ejderhalar! Uzakta beliren uçurumlar, ormanlar ve şehir eşliğinde bu havalı ikiliyi takip ediyor ve her oyuncunun bir binek hayvanına sahip olacağını öğreniyoruz. Şehrin binaları Warcraft-Strateji-Oyunlarını hatırlatsa da CryEngine3 sayesinde daha görkemli oldukları bir gerçek.

Oyuna dair son bir sürpriz: “Star Wars” ve “The Mummy” için çeşitli çalışmalar yapmış, “Twillight” serisine ilham olmuş, 20 milyondan fazla kitap satmış New York Times-çok satanlar yazarı Dave Wolverton da oyuna hikayeleri ile dahil oluyor. Ayrıca bir film yapımcısı olan Wolverton, video oyun tasarımcısı olarak da çalışmıştır (“Starcraft”).

Projekt Theralon’un henüz bir prototip olması sebebiyle oyunun çıkış tarihi ile ilgili net bir tarih mevcut değil. Ne var ki basın mensuplarına sunulan demo her MMORPG severin kalbini onikiden vuracağa benziyor.

- Basın Bülteni


Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 03:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
Theralon, Gamescom'da oyuncularla tanıştı
İlginizi Çekebilir