Thor: Love and Thunder filmi için bir fragman daha

Ersin Kılıç 24.06.2022 - 12:00
Filmin gösterim tarihi yaklaştıkça Disney, Thor: Love and Thunder filmi için yaptığı tanıtımlara daha da hız vermeye başladı.

Marvel'da rolnü en çok sürdüren oyunculardan biri olan Chris Hemsworth'u bir kez daha yıldırım tanrısı rolünde izleyeceğimiz Thor: Love and Thunder filmi için yeni bir fragman daha yayınlandı. Bu fragmanda daha önce gördüğümüz sahnelerin yanı sıra bazı yeni sahnelere de yer verilmiş. Bazı sahneler ise daha önce olduğu gibi kafamızdaki soru işaretlerini arttırmaya devam ediyor.

Thor: Love and Thunder filmi için yeni fragman

Thor: Love and Thunder filmi için bir fragman daha

8 Temmuz 2022'de gösterime girecek olan Thor: Love and Thunder filminde bildiğiniz gibi Jane Foster karakterini de Mjolnir'i kullanırken göreceğiz. Christian Bale tarafından canlandırılan Gorr the God Butcher karakterinin ana kötü olacağı filmin bu fragmanında karaktere ve bazı önemli kapışmalara da yer verilmiş. Thor'un ekip üyelerini anlattığı fragmanın merkezinde ise yine aksiyon sahneleri ile birlikte filmin esprili yapısı var.

Daha önce yayınladığımız haberlerde bu espri yapının filmin dengesini bozabileceğini söylemiştim. Bu fragmandaki Van Damne gibi bacak açma hareketi açıkçası bu endişelerimi biraz daha arttırdı diyebilirim. Filmin yeni fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 21:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.06.2022 13:22
Anlamadığım bir şekilde her karakteri komik karaktere dönüştürmek için zorluyorlar sanki.
MK Okuru
MK Okuru 25.06.2022 16:05
Marvel böyle artık dostum. Hulkuda Shrek yaptılar. Disney sonuçta!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.06.2022 00:00
Chuck Norris göndermesi çok iyi :) Bu arada linç etmeyin lütfen ama bu balta biraz fazla büyük değil mi ? En başından beri çok beğenemedim.
MK Okuru
MK Okuru 25.06.2022 03:34
Bu karakter bana göre Thor bile değil ! Deadpool bari bir karakter! Thorun bir ağırlığı olması lazım! Umarım gerçek Thor vizyonu’nu GOW Ragnarokta göreceğiz!
Kalan Karakter: 300 Gönder
Thor: Love and Thunder filmi için bir fragman daha
İlginizi Çekebilir