THQ Nordic 10. yıl dönümü sunumunda yapılan tüm duyurular

Eren Eroğlu 18.09.2021 - 12:57
THQ Nordic'in 10. yıl dönümüne özel olarak düzenlenmiş olan sunumda, ELEX II gibi ilgi çekici yapımların da duyurularıyla karşılaşmış bulunuyoruz.

THQ Nordic 10. yıl dönümüne özel olarak düzenlenmiş sunumda, uzun süredir devam etmekte olan bazı klasikleşmiş markaların geri dönüşleriyle de karşılaşmış bulunuyoruz. Uzun zamandır, sevilen oyunların haklarını sessizce toplamaya devam eden THQ Nordic, yeni markaların yanı sıra; eski markalarıyla ilgili de planlar yapıyor. Düzenlenmiş THQ Nordic olan sunumunda, ilgi çekici altı yeni başlık ile karşılaşırken, daha önce duyurulmuş olan iki oyunla ilgili yeni bilgilere de ulaşmış bulunuyoruz.

THQ Nordic 10. yıl dönümü sunumunda yapılan tüm duyurular

Destroy All Humans! 2 - Reprobed

Geçtiğimiz günlerde çeşitli sızıntılarıyla karşılaştığımız Destroy All Humans! 2 - Reprobed, THQ Nordic sunumunda resmî olarak bir oynanış videosuna kavuştu. Çok daha etkili bir şekilde geri dönen Cyrpto, ana gemisini havaya uçuran KGB'den öcünü almaya çalışacak. 1960'lı tarihlerde geçen yapım, klasik silahları ve 'Meteor Yağmuru' gibi yeni teknolojileri kullanmamıza da olanak sağlayacak. Ayrıca, Destroy All Humans! 2 - Reprobed, ortak/bölünmüş ekranlı eşli oyun seçeneğini de destekliyor. 2022 yılı içerisinde; PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X'e geleceği açıklanan yapım, sadece yeni nesil cihazlara çıkacak.

SpongeBob: SquarePants: The Cosmic Shake

THQ Nordic 10. yıl dönümü sunumunda yapılmış olan en ilgi çekici duyurulardan bir tanesi olan SpongeBob: SquarePants: The Cosmic Shake, Purple Lamp ekibinin yeni Sünger Bob oyunu olarak karşımıza çıkıyor. İlk olarak SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated ile karşımıza çıkmış olan geliştirici ekip Purple Lamp, yeni oyunları ile çok daha gelişmiş bir deneyim vaat ediyor. Oyunun çıkış tarihi henüz belirsizliğini koruyor olsa da; PC, PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch için piyasaya sürüleceği belirtiliyor.

Outcast 2 - A New Beginning

İlk olarak 1999'lu yıllarda karşımıza çıkmış olan klasiğin devamı olan bu 3. şahıs, açık dünya ve aksiyon-macera oyununda, uzaydaki nefes kesici Adelpha dünyasını keşfedecek ve istilacı robot güçlerine karşı savaşacağız. Ayrıca, Outcast 1'in arkasındaki orijinal ekibin de, Outcast'in dünyasını yaratmak için yeniden bir araya geldiği belirtilirken; serinin hayranları bu duruma oldukça sevinmiş gibi gözüküyor. Outcast 2 - A New Beginning'in yakında; PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X için geleceği söyleniyor.

Jagged Alliance 3

Taktiksel ve sıra tabanlı bir seri olan Jagged Alliance, uzun zaman sonra üçüncü oyununa kavuşuyor. Tropico ve Surviving Mars geliştiricisi Haemimont Games, yalnızca PC'de piyasaya sürülecek olan Jagged Alliance 3 ile karşımıza çıkacak. THQ Nordic sunumunda duyurulan, Jagged Alliance 3'te kendi has kişilikleri, yetenekleri ve hikâyeleri olan birbirinden farklı karakter arasında seçim yapacak ve vereceğimiz kararlar ile birlikte ülkenin kaderini belirleyecek olan nihai kararları vereceğiz.

SuperPower 3

Dünya barışı ya da (Küresel egemenlik) peşinde koşabileceğiniz, jeopolitik bir strateji/simülasyon oyunu olan yapım, 2004'te piyasaya sürülmüş olan SuperPower 2'nin bir devam oyunu olarak karşımıza çıkıyor. SuperPower serisinin uzun zamandır beklenen olan devam oyunu, aradan geçen uzun yılların sonrasında sonunda duyurulmuş gibi gözüküyor.

MX vs ATV Legends

MX vs ATV Legends, yeni devasa açık alanlar ve dünyaca ünlü profesyonel bir sürücü olmanın getiri ve götürülerini deneyimlemeni sağlayan yeni bir kariyer modu sunacak. Ayrıca, oyunculara bir off-road yarış efsanesi olma deneyimini tattırmayı da vaat eden yapım; PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series X|S için piyasaya sürülecek.

ELEX II

Gothic ve Risen serilerinin ödüllü yaratıcısı Piranha Bytes ekibinin sunmakta olduğu, klasik açık dünya rol yapma deneyimi olan ELEX, bir devam oyunu ile birlikte geri dönüyor. ELEX II'de kıyamet sonra bilim-kurgu dünyası Magalan'a geri dönüyor ve Jax ile birlikte yeni bir maceraya atılıyoruz. Ayrıca ELEX II; PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series X|S için piyasaya sürülecek.

Expeditions: Rome

Sıra tabanlı bir RYO oyunu olarak karşımıza çıkan Expeditions: Rome'da, yabancı toprakları fethedip, politik entrikalarla boğuşurken; Roma'nın kaderini belirleyeceğimiz belirtiliyor. Roma'nın geleceğini tamamen bizlere bırakan yapım, kendi tarihi maceramızı yaşamamıza olanak sağlıyor. Ayrıca oyunun, 2021 yılı içerisinde çıkacağı belirtiliyor.

Yorumlar 14
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 06:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.09.2021 09:36
Yeni nesil konsollar çıktı ama oyunlar artık yeni nesil değil. Yeni Unreal ile çıkacak oyunları merak ediyorum o da doğru düzgün çıkmazsa yeni nesil konsollardan birşey çıkmayacak.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.09.2021 23:12
Jagged Alliance nostalji olur. Çok güzel oyundu birincisi. Fidel de kült karakter.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.09.2021 13:49
Aralarından sadece expeditions rome ilgimi çekti oda dil desteği yok
MK Okuru
MK Okuru 19.09.2021 22:55
00.41 ya boş yapma be. Bu zamana kadar oyunlarda Türkçe dil yoktu ama koşa koşa alıyordunuz. Şimdi mi sorun oldu Türkçe olmaması? Siz korsan oynamaya bahane srıyorsunuz. Türkçe umrunuzda bile değil sizin. Çünkü Türkçe olsada yine korsan ediniyosunuz oyunu. Sanki bilmiyoruz sixi
MK Okuru
MK Okuru 19.09.2021 00:41
Hele şu kafaya bak Türkçe değil diye almayacakmısın diye birde alay ediyor.Şu firmaların yerinde olsam size maya dilinde sunarım buraya özel her halükarda alırsınız siz çünkü.Yolunmaya bayılan şahıslarsınız çünkü firmalar sizlere de bayılıyor emin olun :))
MK Okuru
MK Okuru 19.09.2021 00:22
Oda değil. O da. Daha Türkçe konuşmayı bilmiyorsun.
MK Okuru
MK Okuru 18.09.2021 21:37
Türkçe şart artı bir yabancı dil zorunluluk.
MK Okuru
MK Okuru 18.09.2021 16:45
Türkçe değil diye almayacak mısın oyunu? Kafaya bak :D
MK Okuru
MK Okuru 18.09.2021 14:48
Bu firmadan türkçe dil desteği çıkmaz boşuna beklemeyin
MK Okuru
MK Okuru 18.09.2021 14:01
Boşver en kötü oynamazsın dünyanın sonu değil ya :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.09.2021 16:41
bune yahu aralarından bir sponge bob güzel
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.09.2021 22:14
Darksiders dışında beklediğim oyunları yok.
Kalan Karakter: 300 Gönder
THQ Nordic 10. yıl dönümü sunumunda yapılan tüm duyurular
İlginizi Çekebilir