THQ'dan yeni logo

Merlinin Kazanı 17.01.2011 - 11:28
Frima yeni yıla yeni logosu ile giriyor.
THQ Inc. New York Games Event’te düzenlenen resmi bir seremoni ile ile firmanın yeni stratejik ve yaratıcı vizyonunu ve geliştirilmiş görsel kimliğini temsil eden yeni firma logosunu tanıttı.

Yeni logo, yeni THQ’nun temel unsurları olan değişim, yenilikçilik ve yaratıcılığı temsil ettiğini belirten THQ CEO ve Başkanı Brian Farrell, “THQ yenilikçi, orijinal, AAA fikri mülkler yaratarak, endüstrinin en büyük yeteneklerini aramıza katıp, o yeteneklere öncelik vererek kendisini yeniden tanımlamaya devam ediyor. Yeni logomuz da bu değişimi yakalayıp somutlaştırmak üzere tasarlandı” dedi.

THQ'dan yeni logo
Geçtiğimiz bir kaç yıl içinde oyun endüstrisi benzersiz bir yenilik dönemine girdiğinin altını çizen Farrell, “Bunu derin ve zengin hikayelerde, sosyal ve mobil oyunların geniş kitlelere ulaşmasında ve oyun deneyimini geliştiren yeni teknolojilerinin sunulmasında görmek mümkün. THQ olarak kendimizi, kendi geliştirdiğimiz orijinal fikri mülkler (Homefront™ ve uDraw™), yaratım ortaklıklarımız (Guillermo del Toro ve Tomonobu Itagaki) ve yeni yeteneklerimizle (Patrice Désilets) oyunculara mümkün olan en iyi deneyimi sunmak ve interaktif eğlence yayını alanındaki konumumuzu sağlamlaştırmaya adamış durumdayız” diye konuştu.

Yeni logo, Şubat ayından itibaren THQ ürünlerinde kullanılmaya başlanacak.

Basın Bülteni
Yorumlar 20
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 08:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
THQ'dan yeni logo
İlginizi Çekebilir