Thunder Tier One oynanış detayları paylaşıldı

Ersin Kılıç 12.12.2020 - 14:07
PUBG yapımcılarının da yer aldığı Thunder Tier One oyununa ait ilk detaylar gelmeye başladı.

Thunder Tier One bir süredir geliştirilen ve bu gelişim süreci biraz arka planda devam eden bir oyun. PUBG yapımcılarının da bu süreçte yer aldığı oyuna dair ilk bilgiler gelmeye başladı. Firmanın oyun ile ilgili açıkladığı ve oyunun beta süreci ile ilgili bilgiler şu şekilde;

Thunder Tier One oynanış detayları paylaşıldı

Çoğunuzun bildiği gibi, şu anda oyuncuların seçkin bir askeri görev gücüne liderlik ettiği ve düşman ajanlarla savaşan yeni top-down tactical shooter oyunu Thunder Tier One üzerinde çok çalışıyoruz. Oyun oldukça stratejik; oyuncuları taktiksel düşünmeye ve gerçek zamanlı olarak önemli kararlar almaya zorluyor!

Ekim ayında ilk Alfa testimizi başlattık ve seçilen yayıncıları oyunu ilk kez oynamaya davet ettik. Gidişattan gerçekten memnun kaldık, Thunder Tier One'ı topluluğumuza tanıtmaktan keyif aldık ve değerli geri bildirimler aldık.

Şimdi, Thunder Tier One'ı bir adım daha ileri götürmekten ve 11 Aralık Cuma 07:00 - 13 Aralık Pazar 19:00 arasında gerçekleşecek Oyun Önizlemesi’ne katılarak daha geniş olarak topluluğumuzu ilk kez oynamaya davet etmekten dolayı heyecan duyuyoruz.

Thunder Tier One oynanış detayları paylaşıldı

Tek oyunculu mod, "Advance and Secure" ve "Deathmatch" ortak oyun modları ve tekli veya co-op olarak oynanabilen iki hikaye görevi gibi oyuncuların keyif alabileceği pek çok heyecan verici içeriğimiz var. Aşağıda detaylara göz atabilirsiniz:

Oyun Modları

Advance and Secure Modu
Maksimum oyuncu sayısı: 8
Tek oyunculu oynanış modu: hayır

Detaylar: Advance and Secure, iki takımın harita üzerindeki çeşitli sektörlerin kontrolü için savaştığı bir oyun modudur. Her iki taraf da seçilen sayıda biletle başlar, daha sonra onlardan bilet almak için rakiplerinin ele geçirme noktalarını ele geçirmeleri gerekir. Maç, takımlardan birinin bileti kalmadığında sona erer.

Deathmatch Modu
Maksimum oyuncu sayısı: 8
Tek oyunculu oynanış modu: hayır

Detaylar: Deathmatch modu, oyuncuların iki haritada "mahalle kavgası" ayarında birbirlerine karşı çıkmalarına olanak tanır. Oyuncular, bir oyuncu önceden belirlenmiş sayıda öldürmeye ulaştığında veya süreli oturum sona erdiğinde oyun sona ererken, birbirlerini öldürerek puan kazanırlar.

Hikaye görevleri
Görev 1: Silver Dew

Düşman kuvvetleri tarafından korunan bir apartmanda çok önemli birisi tutulmaktadır. Dışarıda bir barikat kuruludur ve tüm alanda düşman devriyeleri bulunmaktadır.

Thunder operatörleri, devriyeleri ve barikatı nasıl geçeceklerini, binaya sızacaklarını ve hedefi nasıl yakalayacaklarını bulmalılar. Tüm bunları yaptıklarında hala çıkış yapabilmek için HVT'yi bir çıkarma ekibinin gelmesine yetecek kadar uzun süre güvende tutarken, yine de mücadele etmeleri gerekiyor. 

Görev 2: Cold Stone
Dağların derinliklerinde, düşman güçler silah ve cephane depoladı ve bir sivili rehin aldı. Düşmanlar ormanda devriye geziyor ve dağın kendisinden geçen bir mağara ağı da dahil olmak üzere birden fazla kuvvetlendirilmiş pozisyonda muhafızlar yerleştiriyor.

Thunder operatörleri, bu güçlendirilmiş yerlerde gizli silah ve cephane önbelleklerini yok etmeli, rehineyi kurtarmalı ve güvenli bir yere götürmelidir.

Üstelik, ödül kazanma şansı için oyuncuları hızlı bitirme yarışmasına katılmaya davet edeceğiz. Yarışmanın bir parçası olarak, dört kişilik ekipler hikaye görevlerini olabildiğince çabuk tamamlayacak ve videolarını Discord'daki Thunder Tier One ekibiyle paylaşacak.

Nasıl katılınır?

Thunder Tier One oynanış ilk bakışına katılmak için şunları yapmanız yeterlidir:

Thunder Tier One Steam sayfasını ziyaret edin
"Erişim iste" yi tıklayın
Discord kanalına katılın

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 13:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
Thunder Tier One oynanış detayları paylaşıldı
İlginizi Çekebilir