TimeSplitters Rewind'da yaşanan oyun motoru problemleri düzeltildi

Mehmet Atilla Turan 11.12.2017 - 19:32
Oyun motoru tarafından yaratılan sorunların arkasına geçildi

Bir Nintendo 64 klasiği olan GoldenEye 007, zamanının en sağlam FPS oyunlarındandır. Hal böyle olunca tarzı ve oynanış stilini anımsatacak bir devam oyunu ise birkaç sene sonra çıkarılmıştı. TimeSplitters adı ile bulunan bu seri, esprileri, oynanışı ve hikayesi yüzünden Playstation 2'nin unutulmaz oyunlarından biri ünvanını kazanmıştır. Tabii çok fazla sevilen bir yapım olduğu için oyuncular elbette yeni bir oyun istediğinde bulunacaktır.

TimSplitters Rewind projesine son nokta konuldu zannediliyordu

Her ne kadar yapımcılar yeni bir oyun getirmeyeceklerini belirtseler de, serinin sıkı oyuncuları yeni bir TimeSplitters oyununu çıkartma peşindeydiler. TimeSplitters: Rewind adı üzerinde çalışmaya başlayan küçük grup, birkaç ay öncesine kadar sorunsuz ilerliyorlardı. Fakat yapım sırasında Cry Engine sorun yaratmış ve projenin çoğu neredeyse çöp haline gelmişti. Haziran'dan beri ses çıkmayan yapımcı grup, halen projeye bağlı olduklarını, yayınladıkları yeni ekran görüntüleri ile göstermeyi başardı.

TimeSplitters Rewind için yeni ekran görüntüleri yayınlandı

TimeSplitters Rewind için yeni ekran görüntüleri yayınlandı

Ana yapımcı olan Judy Cinder Interactive Arts'ın belirttiğine göre Crytek tarafından yayınlanacak olan yeni Cry Engine'ın çıkışını bekliyorlardı. Yeni bir sistem üzerine kurulu olan CryEngine'in son versiyonu, oyunun yapımını bir derece olsa da kolaylaştıracak. Hayran yapımı olan TimeSplitters Rewind'ın ne zaman çıkacağı ise halen bilinmiyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 15:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
TimeSplitters Rewind için yeni ekran görüntüleri yayınlandı
İlginizi Çekebilir