Timsah Loki kendi hikayesine kavuşuyor

Merlinin Kazanı 11.03.2022 - 02:39
Avengers'ın ele avuca sığmaz kaotik kahramanı, Thor'un biricik kardeşi, Timsah Loki olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Disney+'da yayınlanan Loki dizisinin sonunda karşımıza çıkan Timsah Loki, sonunda kendi hikayesine kavuşuyor. Marvel Comics, Timsah Loki'nin kendi 12 bölümlük çizgi roman hikayesi olacağını duyurdu.

Timsah Loki 12 bölümlük çizgi roman olarak yayınlanacak

Timsah Loki hikayesi, Infinity Comics formatında sunulacak ve yalnızca Marvel'in Marvel Unlimited uygulamasında yayınlanacak. Alyssa Wong tarafından yazılan dizinin çizimi Robert Quinn, renkleri ise Pete Pantazis'e ait.

Çizgi romanın "Family Bonding" başlıklı ilk bölümü 10 Mart Perşembe günü yayınlanacak. Hikaye, Timsah Loki ve Thor, Asgardian eğlence parkında birbirlerini tanıması ile başlıyor. Serinin sonraki sayıları iki haftada bir Cuma günü yayınlanacak.

Timsah Loki 12 bölümlük çizgi roman olarak yayınlanacak

Ülkemizde ne yazık ki çok fazla çizgi roman kültürü olmadığı için yayınlanacağını sanmıyoruz. Ancak ortaya çıkan hikayenin, Marvel film ya da dizilerinin çizgi romandan geldiğini düşünürsek, önümüzdeki yıllarda çıkacak Loki bölümlerinde ya da diğer Marvel Avengers filmlerinde karşımıza çıkması olası.

Timsah Loki ilk olarak Loki Disney+ serisinde tanıtıldığında, hayranlar çizgi romanın herhangi bir unsuruna dayanıp dayanmadığını merak etmişlerdi. Baş yazar Michael Waldron yaptığı açıklama ile "Timsah Loki, çok özel yollarla ortaya çıkan özgün bir yaratımdı." demişti.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 04:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
Timsah Loki kendi hikayesine kavuşuyor
İlginizi Çekebilir