Titanfall 2 Northstar sunucuları oyuna tekrar hayat verebilir

Murathan Özlü 25.12.2021 - 18:08
Çıktığından beri sunucu problemleri ile boğuşan Titanfall 2 konusunda oyunun hayranları insiyatif alarak Titanfall 2 Northstar sunucularını kurdular.

Oyunun hayranları tarafından geliştirilerek yayınlanan Titanfall 2 Northstar sunucuları, Respawn ve EA'in bir türlü gün yüzü gösteremediği Titanfall 2'ye hayat vermeyi amaçlıyor. Oyunun hali o kadar içler acısı ki  Respawn Titanfall'ın DDOS saldırıları yüzünden satıştan kaldırılacağını açıklamıştı. Ancak oyunun hayranları, yalnızca PC platformunda giriş yapılabilen Northstar sunucuları ile oyunu kurtarmayı umuyorlar.

Titanfall 2 Northstar sunucuları ile oyuncular kendi özel sunucuları oluşturabilecek

Titanfall 2 Northstar modu ile oyuncular, kendi açacakları sunucularda kendi istedikleri içeriği de oluşturma imkanı bulacaklar. İsteyen oyuncular da Titanfall 2'nin orijinal içeriğini sunucularına aktarabilecekler.  Bu sunucuların en büyük avantajı, IP adreslerini tespit etmenin -iddia edilene göre- çok zor olması sebebiyle Titanfall 2'nin yaşadığı sunucu kaosunu yaşamamaları olacak.

Titanfall 2 Northstar sunucuları
SaveTitanfall isimli Twitter hesabının yayınladığı açıklamaya göre,  bir sunucuyu çökertmek isteyen hackerın önce IP adresine ulaşması gerek. Ancak ana sunucuya bağlı olmayan özel sunucuların IP adreslerini tespit edip çökertmek imkansız olacak.

Modun yayınlandığı GitHub sitesi pek kullanıcı dostu olmasa da yüklemek isteyen oyuncuların, Github üzerinden dosyaları indirip, indirdikleri zip dosyasının içindekileri kendi Titanfall 2 klasörlerine (Steam veya Origin için) aktarmaları yeterli.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 20:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.12.2021 15:49
Artık şirketler sunucuları kendi açmak yerine eskiden olduğu gibi kullanıcılara sunucu işini bırakmaları lazım, örneği Battlefield 1'in resmi sunucuları sürekli hileciler ile dolu, eski Call of duty oyunlarında Matchmaking sistemi barındıran oyunlar Lobi hilecileri tarafından oynanılmaz hale geldi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.12.2021 15:43
ea yaptigi kaliteli oyunlarin farkinda degil
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.12.2021 08:29
Aynısı star wars battlefromt 2 için de geçerli reddit sayfasına bakınız
Kalan Karakter: 300 Gönder
Titanfall 2 Northstar sunucuları oyuna tekrar hayat verebilir
İlginizi Çekebilir